Advert
Advert
Advert

Çaykur, Ulusal Halk Şampiyonu olmak için yarışıyor

Çaykur, Avrupa İş Ödülleri organizasyonunda Ulusal Şampiyon olabilmek için yarışıyor.

Çaykur, Ulusal Halk Şampiyonu olmak için yarışıyor
Çaykur, Ulusal Halk Şampiyonu olmak için yarışıyor admin

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR) olarak bu sene başvuru yapılan ve RMS tarafından organize edilen "European Business Awards" (Avrupa İş Ödülleri) organizasyonun da ilk aşamayı Cirosu 150 milyon Euro ve üzerindeki yılın işletmesi kategorisinde Ulusal Şampiyonlardan biri olarak başarıyla geçti.

11 Ocak-28 Şubat tarihleri arasında yapılacak halk oylamasıyla, her ülkeden 1 tane Ulusal Halk Şampiyonu seçilecek. Bu Halk oylamasının ikinci aşamasında, tüm ulusal halk şampiyonları Avrupa Halk Şampiyonu oylamasına girecek. Bu oylama 7 Mart-26 Nisan tarihleri arasında olacak.

ÇAYKUR'A OYLARINIZLA DESTEK OLUN

European Busıness Awards'da yarışan Çaykur, Türkiye'nin ulusal halk şampiyonu olmak için destek bekliyor.

"Her Üreticimiz Ve Her Çay İçen Bir Oy Verse, Kesin Şampiyonuz" sloganıyla üreticinisin ve çay tiryakilerinin desteğini bekleyen Çaykur'a oy vermek için ağağıdaki linke tıklamanız gerekiyor.

http://www.businessawardseurope.com/vote/detail-new/the-business-of-the-year-award-with-turnover-of-150-or-higher/16157

Oy verme işlemi nasıl yapılacak?

1-) Linki tıkladıktan sonra çıkan ekranda Çaykur videosu yer almakta bu videonun altında yer alan "Vote for this entry" bölümünde yer alan e-mail kısmına e-mailinizi girip, altta yer alan kodu "Type what you say above" kısmına yazmamız gerekiyor. Mailimizi ve kodu yazdıktan sonra "Click here to vote" kısmına tıklayalım.

2-) Bu işlemi yaptıktan sonra mail adresinize bir mail gelecek. (Mail gelmediyse gereksiz mailler kısmını da kontrol edelim) Gelen maildeki linki tıklayarak, mailde yazılı olan "Email used when you voted" bölümüne tekrar mail adresinizi gireceksiniz. "Password Cant find it?" bölümüne de mailinize gelen şifreyi girmeniz gerekiyor sonrasında da "Login"i tıklıyoruz.

3-) Tıkladıktan sonra "Please complete this final check" bölüne gelip aşağıdaki boşluğu tıklayıp "Submit vote"a tıkladıktan sonra işlem tamamlanış olacak.

NOT: Kayıtta verdiğiniz mail adresinize sizin için oluşturulmuş aşağıdaki gibi password göreceksiniz Your login: sizinmailiniz@....mail.com Your password: 15f31e4

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!