Advert
Advert
Advert

Rize esnafına kolaylık sağlamak için aday oldu

Rize'de önümüzdeki günlerde yapılacak olan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi-Kefalet Kooperatifi kongresinde Güven Aksoy’un karşısına rakip çıktı.

Rize esnafına kolaylık sağlamak için aday oldu
Rize esnafına kolaylık sağlamak için aday oldu admin

Geçmiş dönemlerde Kooperatif yönetiminde yer almış ve başkan yardımcılığı görevlerinde bulunmuş olan Zafer Ozan, düzenlediği basın toplantısı ile 23 Ocak 2016’da yapılacak olan kongrede başkan adaylığını açıkladı.

Seçimi kazanması halinde esnafı kucaklayan bir yapı oluşturacağını ve Rize esnafına kolaylık sağlayacağını belirten Başkan Adayı Zafer Ozan, Kooperatif Başkanı Güven Aksoy’un kendisine murahhas aza olması teklifinde bulunduğunu kaydetti. Bunun hiçbir şey yapmadan maaş almak anlamına geldiğini ifade eden Ozan, hiçbir şey yapmadan maaş almak istemediği için bu teklifi reddettiğini, kongrede seçilip başkan olarak esnafa hizmet etmek istediğini söyledi.

Başkan adaylığını açıklayan Ozan, şunları söyledi: “Esnaf Kefalet Kooperatifi esnafın sorunlarını çözmek için vardır. Esnafımız zor durumda ve esnafımızın yanında olmak bizim görevimizdir. Kooperatif binasında oturarak esnafın sorunları çözülemez. Mevcut yönetim benim murahhas aza olmamı istedi. Ben bunu kabul etmedim ve aday oldum. Bir şey yapmadan aydan aya gidip para almak, ben bunu kabullenemem. Esnafın sorunları esnaf ile birlikte olmaktan geçer. Esnafın işlerini kolaylaştırmak için aday oldum”

Haber: Deniz Varlı
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!