Advert
Advert
Advert

Rize Ticaret Borsası "A Sınıfı" oldu

Rize Ticaret Borsası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Akreditasyon Sistemi’nde A sınıfı Borsa belgesini almaya hak kazanmıştır.

Rize Ticaret Borsası
Rize Ticaret Borsası admin

Türk Loydu denetçisi Yüksek Endüstri Mühendisi İlker Gür tarafından RTB Genel Sekreteri İsmail Kocaman ve RTB Akreditasyon ve Kalite Yönetim Temsilcisi İlkay Kavalcı Yazıcı’nın katılımıyla gerçekleşen denetim sonunda Rize Ticaret Borsası, adını Türkiye’deki A Sınıfı 8 borsadan biri olarak yazdırdı.

Konuyla ilgili açıklama yapan RTB Meclis Başkanı Resul Okumuş, Ankara, Bandırma, İzmir, Konya, Nizip, Polatlı ve Tarsus Ticaret Borsalarının ardından Türkiye’nin 8’inci A Sınıfı Borsası olmaya hak kazandıklarını belirterek, “Denetimde Borsamız; yönetim ve oda borsa mevzuatı, mali yönetim, insan kaynakları yönetimi, iş planlaması ve yönetimi, haberleşme ve yayınlar, bilgi ve iletişim teknolojileri kullanımı, üye ilişkileri, kalite, iletişim ağı, politika ve temsil, bilgi, danışmanlık ve destek, iş geliştirme ve eğitim, satış salonları ve laboratuvar maddelerinden denetlenmiştir. Tüm maddelerden yüksek puan alan Borsamız, beş yıldızlı hizmet anlayışını A sınıfı Borsa unvanıyla belgelemiştir” dedi.

Okumuş açıklamasında şöyle konuştu; “Akreditasyon sistemi Borsamıza; stratejik yönetim etkinliği, kuruluşun imajının güçlenmesi, kalite bilincinin oluşması, daha iyi bir dokümantasyon, sistematikleşmek, etkinlik ve üretkenlik artışı, maliyetlerin azaltılması, üye memnuniyeti, üye artışı, rekabet gücünün artması, daha iyi üye ilişkileri katkılarını sağladı. Bu belgeyi almamıza katkı sağlayan Borsa yönetimi, Genel Sekreter İsmail Kocaman, Akreditasyon ve Kalite Yönetim Temsilcimiz İlkay Kavalcı Yazıcı ve tüm çalışanlara özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Borsamız bu bilinçle ülkemize, bölgemize ve Rizemize hizmet edecektir”

rize rize ticaret borsası
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!