Advert
Advert
Advert

Pazar'da İŞKUR ve KOSGEB Destekleri paneli

TOBB Rize İl Kadın Girişimciler Kurulu, Pazar İlçesinde panel düzenledi.

Pazar'da İŞKUR ve KOSGEB Destekleri paneli
Pazar'da İŞKUR ve KOSGEB Destekleri paneli admin

Kurulduğu günden bu yana Rize il merkezinde çok sayıda panel ve benzer etkinlikler düzenleyen TOBB Rize İl Kadın Girişimciler Kurulu, Pazar ilçesinde düzenlenen panelde, İŞKUR ve KOSGEB destekleri Pazarlılara anlatıldı.

Pazar Halk Eğitim Merkezinin salonunda yapılan toplantıya katılan onlarca Pazarlı, dikkatle Çalışma ve İş Kurumu Rize İl Müdürü Hasan Kiraz ile KOSGEB Rize Müdürü Mustafa Kurt’un, kurumlarına ait desteklere ilişkin sunumlarını dinledi.

Moderatörlüğünü Gazeteci-Yazar Deniz Varlı’nın yaptığı panele Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan, Belediye Başkanı Ahmet Basa, Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Memoğlu ile siyasi partilerin ilçe başkanları ve vatandaşlar katıldı.

TOBB Rize İl Kadın Girişimciler Kurulu’nun hazırladığı ve Pazar TSO’nun desteklediği programın açılışında Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan, İl KGK İcra Komitesi Başkan Yardımcısı Leyla Taşkın ve Pazar TSO Başkanı Mustafa Memoğlu, birer konuşma yaptılar.

Panelde, Çalışma ve İş Kurumu Rize İl Müdürü Hasan Kiraz ile KOSGEB Rize Müdürü Mustafa Kurt, İŞKUR ve KOSGEB desteklerinden vatandaşların ne şekilde yararlanabileceklerine ilişkin sunumlarını yaptıktan sonra, izleyicilerin soruları cevaplandı.

TOBB Rize İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkan Yardımcısı Leyla Taşkın, ilk kez bir ilçede böyle bir program düzenlediklerini ve katılımın yoğun olmasının sevindirici olduğunu belirterek, benzer programları Rize’nin diğer ilçelerinde de gerçekleştirmek istediklerini söyledi.

Kaynak: AjansRize

işkur rize kosgeb rize pazar rize
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!