Advert
Advert
Advert

Ardeşenspor 4 attı, Çayelispor 4 yedi

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3. Grup temsilcisi Ardeşenspor, 6. Hafta karşılaşmasında evinde Gümüşhane Telekomspor'u 4-0 mağlup etti. Çayelispor ise deplasmanda Trabzon Kanunispor'a 4-0 yenildi.

Ardeşenspor 4 attı, Çayelispor 4 yedi
Ardeşenspor 4 attı, Çayelispor 4 yedi admin

Ardeşenspor: 4 - Gümüşhane Telekomspor: 0

Ardeşen Vali Erdal Ata Stadında oynana karşılaşmanın ilk yarısı 2-0 Ardeşenspor'un üstünlüğü ile tamamlandı.

Karşılaşmada Bordo-Beyazlı Ardeşenspor'a galibiyeti getiren golleri, 25'inci dakikada İsmail Papaker, 26'ncı dakikada Muhammed Burak Avcı, 52 ve 85'inci dakikada Özhan Can Yılmaz kaydetti.

Haftayı 3 puanla kapatan Ardeşenspor, 7 puanla iki sıra yükselerek 8'inci sıraya yerleşti. Henüz puanı bulunmayan Gümüşhane Telekomspor ise son sıradaki yerinde kaldı.

Ardeşenspor, 15 Kasım Pazar günü saat 12.30'da oynayacağı 7. Hafta karşılaşmasında 2 puanlı Aşkale Belediyespor deplasmanına konuk olacak.

Trabzon Kanuni: 4 - Çayelispor: 0

Trabzon ASKF Stadında oynanan karşılaşmanın ilk yarısı 2-0 ev sahibi Trabzon Kanuni'nin üstünlüğü ile tamamlandı.

90'ıncı dakikada Çayelisporlu futbolcu Hasan Köse'nin kırmızı kart görerek oyun dışında kaldığı maçta Trabzon Kanuni'ye galibiyeti getiren golleri 10 ve 90'ıncı dakikalarda Yusuf Usta, 15'inci dakikada Cemal Öztürk ile 89'uncu dakikada Guy Mathaus Howoundi kaydetti.

Bu sonuçla 5 puanda kalan Çayelispor bir sıra gerileyerek 10'uncu sıraya yerleşti. Trabzon Kanuni ise 11 puana yükseldi ve 2'nci sıradaki yerini korudu.

Çayelispor, 15 Kasım Pazar günü saat 12.30'da oynayacağı 7. Hafta karşılaşmasında evinde 1 puanlı Tercan 17 Şubat'ı konuk edecek.

ardeşen ardeşenspor çayeli çayelispor
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!