Advert
Advert
Advert

Kendirlispor lige 3 puanla başladı

Rize 1. Amatör Küme Büyükler Ligi 1 Hafta karşılaşmasında Kendirlispor, rakibi Madenli Belediyespor’u 2-1 mağlup ederek lige 3 puanla başladı.

Kendirlispor lige 3 puanla başladı
Kendirlispor lige 3 puanla başladı admin

Derepazarı İlçe Stadında oynanan A Grubu karşılaşmasında Kendirlispor’a galibiyeti getiren goller ilk yarıda kaydedildi. 5’inci dakikada Veysel ile 1-0 öne geçen Kendirlispor, 30’uncu dakikada Ensar ile skoru 2-0’a taşıdı ve ilk yarı bu skorla sona erdi. 85’inci dakikada konuk ekip Madenli Belediyespor’da Ahmet’in attığı gol ile maçın skoru belirlenmiş oldu ve ligin ilk haftasında Kendirlispor 2-1 galip gelerek hanesine 3 puanı yazdıran taraf oldu.

Karşılaşmanın 44’üncü dakikasında Madenli Belediyespor’da Muammer kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakırken, 90’ıncı dakikada ise ev sahibi Kendirlispor’da Rıza kırmızı kart gördü ve her iki takım da böylece karşılaşmayı 10 kişi tamamlamış oldu.

A Grubunda 2 Kasım Pazartesi günü oynanacak olan 2. Hafta karşılaşmasında Madenli Belediyespor, saat 12.00’de evinde Tunca Belediyespor’u konuk edecek. Kendirlispor ise haftayı BAY geçecek.

Kendirlispor: 2 – Madenli Belediyespor: 1 Stat: Derepazarı İlç Hakemler: Yasin Kalcıoğlu, Selahattin Altay, Eyüp Gür Kendirlispor: Burak, Kazım, A. Kadir, H. Rıza Güveli, Ö.Faruk, (Dk 75 Rahman) Emin, Emre, Ensar, Engin, (Eymen) Mehmet, Veysel (Ali) Teknik Sorumlu: Musa Gör Madenli Belediyespor: Emre İsmail, Muammer, Sefa Can, Furkan (Dk 46 Emre), Ahmet, Orcun, (Dk 72 Alper), Sefa (Dk 40 Şükrü), Ergün, Enes, Kudret Teknik Sorumlu: Yakup Kosifoğlu Haber: Necati Dili
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!