Advert
Advert
Advert

ASKF Rize Şubesinden "Ardeşenspor" açıklaması

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Rize Şubesi, Ardeşenspor'uın Başkan Ali Çelik ile ilgili iddialarına cevap verdi.

ASKF Rize Şubesinden
ASKF Rize Şubesinden admin

ASKF Rize Şube Yönetimi tarafından yapılan yazılı açıklamada Ardeşenspor Kulübü tarafından yapılan açıklamanın tek taraflı, yanlı ve yanlış bir üslupla yapıldığı belirtildi.

ASKF Rize Şubesi tarafından yapılan açıklama şöyle; "Dün bir haber sitesinde 'Kazdığı Kuyuda Boğuldu' başlığıyla yer alan haberin tek taraflı, yanlı ve yanlış bir üslup kullanılarak kamuoyuna sunulduğu görülmüştür. Spor kulüplerimizin tamamına uygulanan nakdi yardım, her kulübe eşit ve tarafsız dağıtılmaktadır. Nakdi yardımın istenilen zamanda alınabileceği ve geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yılda da alındığı ortadadır. Bu çerçevede kime ait olduğu ortada olan haber sitesi kendi perspektifinden bazı örneklerle yola çıkarak, kayırma ve ayrımcılık havası oluşturmaya çalıştığı gün gibi ortadadır.

Kaldı ki durumun böyle olmadığı açık ve ortadadır. Hal böyleyken, haberi yaptıran ve yapan haber sitesinin, yaptığı bu aslı olmayan haberin doğruluğunu kanıtlama mecburiyeti vardır ve tarafımızca da kanıtlamaya davet ediyoruz.Spor kulüplerimizin tamamına uygulanan Rize özel İdaresi’nin 53 tane spor kulübüne yapmış olduğu 4 bin TL’lik nakdi yardım her kulübe eşit ve tarafsız dağıtılması için Başkan ve Genel Sekreterin bizzat ASKF yerinde para dağıtımı konusunda çok hassas olduklarını ve birebir ilgilendiklerini kamuoyuna paylaşmak isteriz.

Söz konusu Kulüp ve Haber sitesi ASKF Başkanını yanlı ve kayırmacı göstermek maksadıyla bilinçli yapılan bu çirkin propagandaya başvurulmak istemiştir. Bilinmelidir ki bu haber sitesi ve muhatapları hakkında gerekli tüm hukuki işlemler başlatılacaktır."

İlgili Haber;

Ardeşenspor'dan ASKF Başkanı Çelik'le ilgili iddia

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!