Advert
Advert
Advert

RİMER'den Afrika pazarına açılma imkanı

Kolin İnşaat Afrika Direktörü, Uganda Kampala’da merkezi olan ORIGROUP’un Başkanı, işadamı Bruhan Nassur, RİMER’de Türk İşadamlarıyla bir araya gelecek.

RİMER'den Afrika pazarına açılma imkanı
RİMER'den Afrika pazarına açılma imkanı admin

Türkiye'de 28 yıl yaşayan, Boğaziçi Üniversitesi mezunu Ugandalı işadamı Bruhan Nassur, ülkesine döndükten sonra Türkiye ile bağlarını koparmadı. Eşi RİMER Üyesi Derya Nassur ile iki oğlunun yılın büyük kısmını İstanbul’da geçirdiği işadamı Bruhan Nassur, Uganda’nın başkenti Kampala’da merkez ofisi olan şirketi Ori Group üzerinden Afrika pazarına ilgi duyan Türk firmalarının farklı konularda iş bağlantılarını gerçekleştirmesini sağlıyor.

Taahhüt, temsilcik, ihracat konuları dışında yatırım hedefleyen iş adamlarına da ekspertiz dahil gönüllü yada ticari boyutlu katkı da sağlayan işadamı Nassur, halen Ankara merkezli Kolin Grubunun da Afrika Direktörlüğünü yapıyor.

Bruhan Nassur 2 Eylül Çarşamba Akşamı Afrika pazarına ilgi duyan ve kendisine yeni pazarlar arayan RİMER üyeleri ile bir araya gelecek. Daha önceden RİMER Üyesi 3 iş adamı ile rezervasyon teyidi gerçekleştirilmiş olup RİMER Üyeleri dışında Afrika pazarına ilgi duyan diğer Türk İşadamlarına da Bay Nassur’la özel görüşme ve genel toplantıya katılım hakkı sağlanacak.

Bu iş toplantısına katılmayı arzu eden iş adamlarının RİMER'in rimer@rimerder.org adresine yazmaları veya 0216 315 0753 numaralı telefonundan rezervasyonlarını yaptırmaları gerekiyor.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!