Advert
Advert
Advert

Rize'de aileler sağlıklı yaşam için yürüdü

Rize'de, Anne ve babalar, çocuklarıyla birlikte sağlık için yürüdü.

Rize'de aileler sağlıklı yaşam için yürüdü
Rize'de aileler sağlıklı yaşam için yürüdü admin

Sağlık Bakanlığı tarafından yürütülen Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı etkinlikleri kapsamında Rize Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından“Balon ve Uçurtma Uçurma Şenliği” eşliğinde sağlıklı yaşam yürüyüşü düzenlendi.

Sahil Yürüyüş Parkurundan başlayarak Çaykur Genel Müdürlüğü karşısında sona eren yürüyüşe Rize Valisi Ersin Yazıcı, Rize Emniyet Müdürü Adem Çakıcı, Rize Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül, Rize Belediyesi Hal Müdürü Resul Usta, Rize Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Serhat Talaş, Rize Kanserle ve Mücadele Derneği Başkanı Dr. Nilüfer Emen, sağlık çalışanları, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi üyeleri, Rize Otizmle Mücadele Derneği üyeleri, üniversite öğrencileri ve vatandaşlar katıldı.

Rize Halk Sağlığı Müdürü Dr. Faik Özşahin, yaptığı açıklamada, “Her ay düzenlenen sağlıklı yaşam yürüyüşünü bu ay “Anne, Baba ve Çocuklarla Sağlık için Yürüyoruz” adı altında gerçekleştirdik. Bu kapsamda etkinliğimize ilimizdeki tüm kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum kuruluşları ve halkımız davet edildi. Sağlıklı bir toplum için çocuk genç yetişkin her yaş grubuna sağlıklı yaşam alışkanlıklarının kazandırılması açısından eğitim programlarımızın yanı sıra sosyal etkinliklerimizi de sürdürmekteyiz. Bugün Yürüyüşümüze katılarak bize destek veren başta Valimiz Ersin Yazıcı olmak üzere tüm katılımcılara ve ailelere  teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!