Cumhurbaşkanı Erdoğan Bu Akşam Rize’de

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artvin’de gerçekleştireceği mitingten sonra bu akşam saatlerinde Rize’ye gelecek ve Pazar günü kentten ayrılacak.

Rize Haberleri - 2019-03-01 11:46:25

31 Mart yerel seçimleri dolayısıyla partisinin düzenlediği seçim mitinglerine katılan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2 Mart Cumartesi günü Saat: 13.00’te Rize’de 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanında düzenlenecek mitingte hemşehrileriyle bir araya gelecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim mitingleri kapsamında bugün (1 Mart Cuma) saat: 13.00’te Ardahan mitinginde, 16.00’da ise Artvin’de Valilik önünde düzenlenecek toplu açılış töreninde vatandaşlara hitap edecek. Erdoğan, akşam saatlerinde ise Artvin’den helikopterle Rize'nin Güneysu ilçesine geçerek, geceyi babaocağında geçirecek.

2 Mart Cumartesi günü saat: 13.00’te Rize 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanında hemşehrileriyle buluşacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rize mitinginin ardından Trabzon’a geçecek ve saat: 16.00’da düzenlenecek mitinge katılacak.

Trabzon mitinginin ardından Rize’ye dönecek ve Güneysu’da konaklayacak olan Erdoğan Pazar günü saat: 13.30’da düzenlenecek Ordu mitingine katılmak üzere Rize’den ayrılacak.

Günün Diğer Haberleri