CHP'de Kongreler Gençlik Kolları ile Devam Ediyor

İlçelerde kongrelerini tamamlayan CHP Gençlik Kollarında gözler İl Gençlik Kolları kongresine çevirdi.

Rize Haberleri - 2017-12-27 16:19:21

36. Olağan Rize İl Kongresinde delegelerin tam desteğini alarak Rize’de bir ilki gerçekleştirip kurultay delegesi seçilen Kemal Özgür KAHRAMAN Gençlik Kolları İl kongresine yeniden İl Başkanı adayı olduğunu açıkladı.

Kahraman yaptığı açıklamada " yürüyecek yolumuz var yorulmadan kararlılıkla yürüyoruz" dedi. Siyasette hedefleri olduğunu belirten Kahraman " Rize'de siyaset yapmaktan Rize için Rize'li için mücadele vermekten mutluluk duyuyorum. Amacım Cumhuriyet Halk Partisini Türkiye genelinde olacağı gibi Rize'de de iktidar yapabilmek. Sokakta çok güzel tepkiler alıyorum iktidar partisi mensupları olsun diğer muhalefet partilerin mensupları olsun mücadelemi kutluyorlar. Partimin her kademesinden destek görüyorum tabi bunlar benim sorumluluklarımı arttırıyor ve bunun bilinci ile mücadeleme devam ediyorum" dedi. 

30 Aralık Cumartesi saat: 13:00'da İl binasında yapılacak olan  Gençlik Kolları İl kongresine Gençliğin ve Ana Kademenin desteği ile seçime girecek olan Kahraman'ın tek aday ile seçime girmesi bekleniyor. 

Günün Diğer Haberleri