Gözyaşları Çaykur Rizespor İçin Aktı

Spor Toto Süper Lig’in 34. hafta karşılaşmasında kümede kalma mücadelesi veren Çaykur Rizespor, evinde konuk ettiği Aytemiz Alanyaspor’u penaltı golüyle 1-0 mağlup etse de Bursaspor’un Trabzonspor’u mağlup etmesinden dolayı küme düşen son takım oldu. Çaykur Rizespor'un küme düşmesi nedeniyle Yeşil Mavili taraftarlar gözyaşlarını tutamadı. Bursaspor, Süper Lig'de 6 hafta sonra galibiyet elde ederek kümede kaldı. Ligin 27. haftasında konuk ettiği Kardemir Karabükspor'u 3-0 mağlup ettikten sonra yaptığı 6 karşılaşmayı da kaybeden ve son 6 maçta rakip filelere gönderdiği 3 gole karşılık kalesinde 22 gol gören yeşil-beyazlılar, sezonun son maçında Trabzon deplasmanında kazanarak puanını 38'e yükseltti ve ligde kalmayı başardı.

Spor - 2017-06-04 12:37:11

Spor Toto Süper Lig’in 34. hafta karşılaşmasında kümede kalma mücadelesi veren Çaykur Rizespor, evinde konuk ettiği Aytemiz Alanyaspor’u penaltı golüyle 1-0 mağlup etse de Bursaspor’un Trabzonspor’u mağlup etmesinden dolayı küme düşen son takım oldu. Çaykur Rizespor'un küme düşmesi nedeniyle Yeşil Mavili taraftarlar gözyaşlarını tutamadı.

Bursaspor, Süper Lig'de 6 hafta sonra galibiyet elde ederek kümede kaldı.

Ligin 27. haftasında konuk ettiği Kardemir Karabükspor'u 3-0 mağlup ettikten sonra yaptığı 6 karşılaşmayı da kaybeden ve son 6 maçta rakip filelere gönderdiği 3 gole karşılık kalesinde 22 gol gören yeşil-beyazlılar, sezonun son maçında Trabzon deplasmanında kazanarak puanını 38'e yükseltti ve ligde kalmayı başardı.

Günün Diğer Haberleri