Telekomspor'un namağlup serisi Play-Off'ta son buldu

Rize 1. Amatör Küme Büyükler Play-Off Ligi 1. Hafta karşılaşmalarında Kalkanderespor, 1-0 mağlup ettiği rakibi Telekomspor’un bu sezon ligde elde ettiği namağlup serisine son verdi.

Amatör Spor - 2016-03-20 19:54:11

18 hafta süren Rize 1. Amatör Küme Ligi’nde A Grubunda mücadele eden ekiplerden grubu 39 puanla lider bitiren Kalkanderespor ile 36 puanla ikinci sırada tamamlayan Telekomspor, bu kez Play-Off Ligi’nde karşı karşıya geldiler.

Bu sezon ligde karşılaştıkları iki maçta da sahadan golsüz beraberlikle ayrılan iki ekibin Derepazarı İlçe Stadında oynadıkları Play-Off müsabakasında gülen taraf Kalkanderespor oldu. Ligi namağlup bitiren Telekomspor, 1-0 mağlup duruma düştüğü maçla birlikte namağlup unvanına veda etmiş oldu.

Play-Off Ligi’nde ilk haftayı 3 puanla kapatan Kalkanderespor, 27 Mart Pazar günü saat 12.30’da oynayacağı 2. Hafta karşılaşmasında ilk haftayı 3 puanla kapatan Çayeli Haytefspor ile mücadele edecek. Telekomspor ise 26 Mart Cumartesi günü saat 14.00’de ilk haftayı puansız kapatan Çamlıhemşin Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

Günün Diğer Haberleri