Advert
Advert
Advert

Çaykur Rizespor – Galatasaray Maçı Bilet Satışı Başladı

Çaykur Rizespor Kulübü, Trendyol Süper Lig’in 10. Haftasında sahasında oynayacağı Galatasaray maçı biletlerini satışa sundu.

Çaykur Rizespor – Galatasaray Maçı Bilet Satışı Başladı
Çaykur Rizespor – Galatasaray Maçı Bilet Satışı Başladı admin

Çaykur Rizespor Kulübü, Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında, 28 Ekim Cumartesi günü saat 19.00’da Çaykur Didi Stadyumunda oynayacağı Galatasaray maçına ait biletleri satışa çıkardı.

Yeşil Mavili Kulp tarafından yapılan açıklamada bilet fiyatlarının Vip: 1500 lira, Maraton: 500 lira, Kapalı: 400 lira, Kale Arkası: 300 lira ve misafir: 390 lira olarak satışa sunulduğu kaydedilerek, “Ev Sahibi takım biletleri, Misafir takım logolu Passolig Kartlar hariç tüm Passolig kartlar ile satın alabilecektir. Rize İl Spor Güvenlik Kurulu kararı gereği, Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında Çaykur Didi Stadyumunda oynanacak olan Çaykur Rizespor - Galatasaray müsabakası için ev sahibi takım biletleri, sadece Çaykur Rizespor logolu Passolig kartları ile satın alınabilecektir. Buna ek olarak, 21 gün öncesine kadar Galatasaray veya başka takım logolu ve logosuz kartı olup bu kartı iptal eden ve Çaykur Rizespor logolu kart başvurusunda bulunan seyircilere bilet satışı yapılmayacaktır. Bilet transfer kısıtları, bilet satış logo kısıtları ile aynıdır. Engelli biletleri karşılaşmanın satışa çıkmasıyla birlikte Passolig Stadyum gişelerinden tanımlanacaktır. Gişe çalışma saatleri hafta içi 09:00-18:00, hafta sonu 09:00-18:00 saatleri arasındadır. Maç günü gişeler karşılaşmanın ilk yarısının sonuna kadar açık kalacaktır. Kapı açılış saatlerine Emniyet Güçleri karar vermektedir. Aksi bir durum olmadığı taktirde maç saatinden 2 saat önce kapılar açılır. Bir taraftar Farklı T.C. Kimlik numaraları girerek 5 (beş) bilet alma hakkına sahip olacaktır.” İfadeleri kullanıldı.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!