Advert
Advert
Advert

Çaykur Rizesporlu futbolcu Minchev: "Samsunspor maçında çok daha iyi oynamamız gerekiyor"

Karadeniz derbisinde Yılport Samsunspor ile karşılaşacak Çaykur Rizespor'un forvet oyuncusu Martin Minchev, "Fenerbahçe mağlubiyeti bizi ileriki maçlarda daha iyi olmamız adına motive edecektir. Samsunspor maçında çok daha iyi oynamamız gerekiyor." dedi.

Çaykur Rizesporlu futbolcu Minchev:
Çaykur Rizesporlu futbolcu Minchev: admin

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında sahasında 8 Ekim Pazar günü sahasında Yılport Samsunspor ile karşılaşacak Çaykur Rizespor'un forvet oyuncusu Martin Minchev, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde idman öncesi gazetecilere açıklamada bulundu. Minchev, Fenerbahçe karşısında ligde son hafta aldıkları farklı yenilginin kabul edilemez olduğunu söyledi.

Fenerbahçe karşısında alınan mağlubiyetten çıkaracakları çok fazla ders olduğunu dile getiren Bulgar forvet, "Fenerbahçe mağlubiyeti bizi ileriki maçlarda daha iyi olmamız adına motive edecektir. Samsunspor maçında çok daha iyi oynamamız gerekiyor. Hafta boyunca bu doğrultuda çalıştık. Taktik ve fizik olarak çok iyi hazırlandık. İyi bir sonuç almak için Samsunspor maçına çok daha motive çıkacağız." diye konuştu.

Minchev, kendi performansına ilişkin, "Buraya iyi işler yapmak için geldim. Goller atmam gerektiğinin bilincindeyim. Zamana ihtiyacım var ama ben her zaman elimden gelenin en iyisini yaparak fazla çalışacağım." değerlendirmesinde bulundu.

İlhan Palut ile çalışmanın keyifli olduğunu belirten 22 yaşındaki genç forvet, şunları kaydetti: "Taktik anlamda çok profesyonel bir hoca. Bizi çok iyi hazırlıyor. Sahada bunu görüyoruz. Maçlarda mücadele gücümüzü yukarı çıkarmak için her türlü desteği veriyor. Ben de Rize'ye transfer olmadan önce bu ligin mücadele ligi olduğu bilgisini almıştım. Takım olarak çok çalışmamız gerektiğini biliyoruz. Bu öncelikle beni korkutmuyor. Olabildiğince iyi şeyler yapacağıma inanıyorum."

 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!