Advert
Advert
Advert

Salarha Belediyesi’nde ek protokol imzalandı

Salarha Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında Toplu Sözleşme ek protokolü imzalandı.

Salarha Belediyesi’nde ek protokol imzalandı
Salarha Belediyesi’nde ek protokol imzalandı admin

Rize’de Salarha Belde Belediyesi Personel Limited Şirketi ile Hizmet-İş Sendikası arasında bir süredir devam eden toplu iş sözleşmesi ek protokol görüşmeleri anlaşma ile sona erdi. İmzalanan ek protokole göre işçilerin net ücretleri % 20 vergi diliminde ikramiyeler hariç 21 bin liraya yükseltildi. Ek protokolle yemek yardımı aylık net 3 bin 300 TL’ye, yakacak yardımı net 500 TL’ye yükseltildi. Ayrıca işçilerin sosyal harcamaları için net 1000 lira sosyal yardım paketi sözleşmeye eklendi.

Salarha Belde Belediye Başkanı Hasan Kara ile Hizmet-İş Sendikası Rize Şube Başkanı Mehmet Alaca arasında imzalanan protokolün ardından Hizmet-İş Sendikası Rize Şube Başkanı Alaca yaptığı açıklamada, belediyenin imkanları dahilinde emekçi kardeşlerinin hakkını veren Başkan Kara’ya teşekkür ederek, sözleşmenin tüm taraflara hayırlı olması temennisinde bulundu.

Belediye Başkanı Kara ise, belediyenin imkanları doğrultusunda uygulanabilecek en iyi oranları vermeye çalıştıklarını belirterek, sözleşmenin işçi ve aileleri için hayırlı olmasını temenni etti.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!