Advert
Advert
Advert

Katmer: Rize Bizim Sevdamız

AK Parti Rize Milletvekili Adayı Yılmaz Katmer, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekilliği seçimleri dolayısıyla il merkezi, ilçeler, köyler ve mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelmeye yoğun bir şekilde devam ediyor.

Katmer: Rize Bizim Sevdamız
Katmer: Rize Bizim Sevdamız admin

14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri’nin ülke açısından öneminden bahseden AK Parti Rize Milletvekili Adayı Yılmaz Katmer, vatandaşların milletinin yanında olandan, milli duruş sergileyip katma değer üretenden ve eserler ortaya koyandan yana tercih yapacağını vurguladı.

ESER VE HİZMET ÜRETEREK MİLLETİMİZİN SEVGİSİNİ KAZANDIK

Katmer, şunları kaydetti: “Milletimiz her zaman olduğu gibi tavrını milli duruş sergileyenlerden yana kullanacaktır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 20 yıllık AK Parti iktidarlarında eser ve hizmet üreterek milletimizin sevgisine mahzar olduk. Milletimiz de bize duymuş olduğu bu güveni 14 Mayıs’ta sandıklarda gösterecektir.

 

TOPLUMUMUZUN TÜM KESİMLERİNİ KAPSAYICI HİZMETLER ÜRETTİK

AK Parti iktidarları döneminde toplumumuz bütün kesimlerini kapsayıcı politikalar üreterek çalıştık. Dışlayıcı, ötekileştirici ve nefret dilinden kaçındık. Bütün vatandaşlarımızın istek ve taleplerine cevap verebilmek adına projeler ürettik. 14 Mayıs’tan sonra da öyle çalışacağız. Milletimizi tüm kesimleriyle kucaklayacağız.

RİZE BİZİM SEVDAMIZ

Şehrimizin her alanda gelişmesi ve büyümesi için tüm alanlarda büyük yatırımlar yaptık. 20 yıllık süreçte neredeyse geliştirmediğimiz ve yenilemediğimiz kamu hizmeti kalmadı. Rize bizim sevdamız. Rize’de doğup büyüdük. Bu toprakların tüm değerlerini koruyup geliştirmek için çalışacağız”

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!