Advert
Advert
Advert

İl Başkanı Ayar'dan Teşekkür Mesajı: Rize Meydanı 14 Mayıs’ın müjdecisidir

AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Rize mitingine 80 bin kişinin katılmasının 6’lı benzemezlerin hayallerini yıktığını ve 14 Mayıs’ın müjdecisi olduğunu kaydetti.

İl Başkanı Ayar'dan Teşekkür Mesajı: Rize Meydanı 14 Mayıs’ın müjdecisidir
İl Başkanı Ayar'dan Teşekkür Mesajı: Rize Meydanı 14 Mayıs’ın müjdecisidir admin

AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, partisinin 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlediği mitingde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hemşehrilerinin gösterdiği yoğun ilgi dolayısıyla bir teşekkür mesajı yayımladı. Mesajında, tüm hemşehrilerine gösterdikleri sevgi ve ilgi dolayısıyla teşekkürlerini bildiren İl Başkanı Ayar, “Rize’de 80 bin vatandaşımızın katılımıyla vermiş olduğumuz bu destek 14 Mayıs’ın müjdecisidir” dedi.

İl Başkanı Ayar, mesajında şunları kaydetti: “14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekilli Genel Seçimleri kapsamında ilimizi gelişiyle onurlandıran liderimiz, Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı büyük bir teveccühle karşılayan, bağrına basan vatandaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Vatandaşlarımızın sevgisini ve ilgisini birliktelik gücüne dönüştürüp, Cumhurbaşkanımız ve AK Partimize aktarılmasında büyük bir sorumluluk üstlenen AK Parti’mizin tüm neferlerine şükranlarımı sunuyorum. Bugün Rize’de 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nı dolduran yaklaşık 80 bin vatandaşımız, tüm Türkiye’ye ve dünyaya liderinin arkasında olduğunu haykırdı. 14 Mayıs gecesinin net bir habercisi olan Rize Meydanı, 6’lı benzemezlerin hayallerini yıkan bir manzarayı sundu. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da ifadesiyle Rize’mizdeki bu destek ‘14 Mayıs’ın müjdesidir’”.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!