Advert
Advert
Advert

AMATÖR TAKIMLARA MADDI VE MANEVİ DESTEK

Eski Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak kendisinin de amatörlükten yetiştiğini belirterek “ Cumhurbaşkanımız takım kaptanımızdı, amatör sporun ne olduğunu bilirim, bakanlığım döneminde ilimizde çok sayıda eser kazandırdık, Cumhurbaşkanımızın spor konusunda ciddi desteklerini gördük, kendisi de sporun içinden geldiği için her getirdiğimiz projeyi destekledi” dedi.

AMATÖR TAKIMLARA MADDI VE MANEVİ DESTEK
AMATÖR TAKIMLARA MADDI VE MANEVİ DESTEK admin

Rize Gençlik Merkezi salonunda düzenlenen Tesis yatırımları ve spor Kulüplerine destek programına AK Parti Milletvekili Eski Bakan Osman Aşkın Bak, Rize milletvekili Muhammet Avcı, Gençlik ve Spor il müdürü, ASKF Başkanı Ali Çelik ve 110 spor kulübü, antrenörler, sporcular ve aileleri katıldı.

ŞAMPİYONLARA KUPALARI VERİLDİ

-U16 ve U17 futbolunda ilimizi temsil eden Belediyespor kulübü, Özel idare spor Kulübü ve il şampiyonu olan Güneysuspor kulübüne kupaları verildi. Törende konuşan AK Parti Milletvekili Muhammet Avcı il genelinde önemli spor sahaları yaptıklarını belirterek “ Fındıklı ilçesinde Gençlik eğitim merkezi yaptık. Yatırımları yapmaya devam edeceğiz. Bu sahalardan olimpiyat şampiyonları çıkacak. Bizlerde destek vereceğiz” dedi.

“GENÇLERE ÖNEM VERİYORUZ”

-AK Parti Rize Milletvekili Muhammet Avcı parti olarak gençlere önem verdiklerini belirterek “ Gençlerimizden Cep telefonu ve Bilgisayarlarda KDV alınmayacağı gibi yarı fiyatına bu teknolojik ürünleri alacaklar, ayrıca onların internetleri ise bedava olacak. Cumhurbaşkanımız gençliğe büyük önem vermekte, onlara güveniyoruz. Gençlerimiz için Finans merkezi oluşturulacak ve buraya 3200 personel alımı yapılacak” dedi.

BAK” SPORUN İÇİNDEN GELDİM”

-Eski Bakan Osman Aşkın Bak ise amatörün içinden geldiğini belirterek “ Amatörün her yerinde görev aldım. Cumhurbaşkanımız takım kaptanımızdı. Birçok spor dalında görev yaptım. Amatörün sorunlarını en iyi bilen biriyim. İlimizde her alanda spor sahaları yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Bizim gençlere hizmet borcumuz var” dedi.

 “TARİHE DÖNÜŞ YAPACAĞIZ”

-Rize den çok sayıda Avrupa ve Dünya şampiyonu çıktığını belirten Bak “ Akif Pirim gibi sporcular bu il yetiştirdi. Artık önümüzde engel yok, Kanoda, Güreşte, her alanda spor tesislerimiz yeterli ve ilimizden Avrupa, Dünya ve Olimpiyat şampiyonları bekliyoruz” dedi.

 

        YILDIZ” AMATÖR İÇİN VARIZ”

-Rize Gençlik ve Spor il müdürü Gürhan Yıldız ise Gençlik spor il müdürlüğünün gençler için var olduğunu belirterek “ Her zaman gençlerimizin yanındayız. Rize tarihinde çok şampiyonlar çıkardı, yine bunu başaracak güçtedir” dedi.

         ÇELİK” AMATÖRLERİMİZ DESTEK ALIYOR”

-Son birkaç yıldır Amatör spor kulüplerine destek aldıklarını belirten ASKF Başkanı Ali Çelik “ Osman Aşkın Bak bakanımız sayesinde amatörlerimize destek almaya başladık. 110 kulübümüze şu an 2 milyon 940 bin TL destek aldık ve bunu kulüplerimize vereceğiz, bunun yanında malzeme desteği aldık” dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!