Advert
Advert
Advert

AK Parti Rize Milletvekili Aday Adayı Türüt’ün Gözleri Doldu

AK Parti Rize Milletvekili Aday Adaylığı için Rize İl Genel Meclisi Başkanlığından istifa eden Dr. İbrahim Türüt, aday adaylığı başvurusunda bulundu. Türüt, başvurusunun ardından açıklamalarda bulunurken gözleri doldu konuşmakta güçlük çekti.

AK Parti Rize Milletvekili Aday Adayı Türüt’ün Gözleri Doldu
AK Parti Rize Milletvekili Aday Adayı Türüt’ün Gözleri Doldu admin

28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi dolayısıyla AK Parti Rize Milletvekili Aday Adayı olmak için Rize İl Genel Meclisi Başkanlığından istifa eden Dr. İbrahim Türüt, AK Parti Rize İl Başkanlığına müracaat ederek aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi. Türüt’ün aday adaylığı başvuru dosyasını İl başkanvekili Av. Ali İmran Büyük teslim aldı.

Başvuruda bulunmak üzere AK Parti Rize İl başkanlığı binasına gelen Dr. İbrahim Türüt’ü İl Genel Meclis Üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar sevgi gösterileri altında Tuzcuoğlu Memişağa Parkında karşıladı. Selamlaşmanın ardından parti binasına yürüyen Türüt’e Rize İl Genel Meclis Başkanvekili Rasim Çorbacı tarafından çiçek takdim edildi. Çorbacı, Türüt’e hayırlı olsun ve tebrik dileklerini iletti.

İl Başkanvekili Av. Ali İmran Büyük’e başvuru dosyasını takdim ettikten sonra basın toplantısında konuşan Türüt, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğindeki kutlu davanın bir neferi olmaktan büyük bir onur ve gurur duyduğunu belirterek, “21 Yıllık AK Parti iktidarı döneminde, Meclis Başkanı olarak ilimize hizmet etmiş sayın Muhammed Avcı Vekilimize, sayın Rahmi Metin, sayın Hakan Gültekin ve sayın Mehmet Kazancı başkanlarımızın her birine ve tüm İl Genel Meclis üyelerimize yapmış olduğu hizmetlerden ötürü şahsım ve tüm hemşerilerim adına teşekkür ediyorum. Kutlu davamızla, 20’li yaşlarda gençlik kollarıyla başlayan serüvenim, Belediye Meclis Üyeliği, İl Genel Meclis Üyeliği, İl Yönetim Kurulu Üyeliği ve İl Genel Meclisi Başkanlığı görevleriyle devam etti. Bu teşkilatın içerisinden yetişen ve teşkilatın bizlere vermiş olduğu görevlerle ilimizde birçok hizmete katkıda bulunan bir kardeşiniz olarak, her fırsatta vatandaşlarımızın yanında olan, hemşerilerimizin dertleriyle dertlenen ve ‘Halka Hizmet Hakk’a hizmettir’ anlayışı içerisinde yolumuza devam ettik.” dedi.

Türüt, yaklaşık 4 yıldır sürdürdüğü İl Genel Meclisi Başkanlığı görevi boyunca İl Genel Meclis Üyeleri, teşkilat mensupları ve İl Özel İdaresi ekipleriyle birlikte, Rize ve ilçelerindeki 346 köyde çok önemli işlere imza attıklarını ifade ederek, “Turizm Master Planlarıyla ilimizin mevsimlik turizm potansiyelini yıl bazına yayarak gerek köylerimizin yaşam standartlarını arttırmaya yönelik çalışmalar yaparak, gerek köy yollarımızın alt ve üst yapı çalışmalarını arttırarak, gerek günü kurtaran işlerden uzak durup kalıcı ve uzun vadeli yatırımlar yaparak, gerek afet önleyici tedbirlerle vatandaşımız için hizmet yolunda tüm imkânlarımızı seferber ettik.” diye konuştu.

AK Parti ile Rize’ye daha fazla hizmet verebilmek için milletvekili aday adayı olduğuna vurgu yapan Türüt, “Cumhurbaşkanımızın 2011 yılında açıkladığı ‘Hedef 2023’ vizyonu belgesine dönüp bakacak olursak, söz verilen ne varsa vatandaşlarımız ve ülkemiz için teker teker yapıldı. Şimdi ise sıra daha büyük hedeflerde. ‘Türkiye İçin Hemen Şimdi’ diyerek, Türkiye’mizin ikinci 100 yılının inşasına, Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte, ülkemizin dönüm noktası olan 14 Mayıs 2023 tarihli Milletvekili seçimlerine, mensubu olmaktan gurur duyduğum AK Partimize ve Rize’mize hizmet verebilmek için Milletvekilliği Aday Adaylığı başvurumu gerçekleştirmiş bulunmaktayım. Bu görev bize nasip olur ve milletimiz teveccühünü, bizden yana kullanırsa Rize için projelerimiz, çalışmalarımız var. Bunlardan en önemlisi benim hemşerilerim için ortaya koyacağım yüreğim, iradem, kararlılığım, çalışma azmim ve heyecanım var. Rize’mize ilk günkü aşkla daha çok zaman ayırıp yeni projelerimizle daha fazla güç vereceğiz. İl Genel Meclis Başkanlığı dönemimde sizlerden aldığımız destekle gönül rahatlığıyla şunu söyleyebilirim ki İbrahim Türüt kardeşiniz, hemşerileri ve Rize için dişini tırnağına takarak halkının hizmetkarı olacaktır. Bu sizlere şimdiden en büyük sözüm olsun. Bu vesileyle 14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili seçimlerinin öncelikle vatanımıza, milletimize ve Cumhur İttifakımıza hayırlı olmasını Rabbimden niyaz ediyorum.” şeklinde konuştu.

Konuşmasının ardından Türüt’ü ilk tebrik eden isimler ise kızları ve ailesi oldu. Ardından Türüt, aday adaylığı için tebrikleri kabul etti.

Öte yandan Türüt’ün konuşması sırasında sık sık gözlerinin dolduğu ve konuşmakta güçlük çektiği görüldü.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!