Advert
Advert
Advert

ŞAMLİOĞLU” VERDİĞİM SÖZLERİ BANA HATIRLATIN”

AK Parti Aday adayı aday ülkede yaşanan acılar üzerinde tüm gençliğin seferber olduğunu belirterek “ Gençlerimizi kuşak diye ayırmak doğru değil, bu gençliği 15 Temmuz da da, Deprem bölgesinde de gördük, bunlar bizim geleceğimiz” dedi.

ŞAMLİOĞLU” VERDİĞİM SÖZLERİ BANA HATIRLATIN”
ŞAMLİOĞLU” VERDİĞİM SÖZLERİ BANA HATIRLATIN” admin

RİZE: AK Parti Rize Milletvekili aday adayı Kemal Şamlioğlu basın mensupları ile yaptığı ilk buluşmada açıklamalarda bulundu.

     15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanında bulunan Belediye Sosyal tesislerinde Gazeteciler ile bir araya gelen AK Parti Aday adayı Kemal Şamlioğlu yaptığı açıklamada 1978 yılında Ardeşen ilçesinde doğduğunu ve KTÜ Edebiyat ve Türk dili mezunu olduktan sonra Ardeşen ilçesinde 4 yıl öğretmenlik yaptığını belirterek “ 2014 yılında Özel öğretim kurumları Genel Müdürlüğü görevine atandım. 2018 yılında ise Cumhurbaşkanlığı eğitim ve Öğretim kurumları müdürlüğünde göreve devam ettim. Buradan istifa ederek aday adayı oldum” dedi.

        “Rizeli herkes yol arkadaşım”

Siyasette halkın verilen sözlere itibar ettiğini belirten Doç. Dr. Kemal Şamlioğlu “ Şu an aday adayıyım, aday veya vekil olur isem halka verdiğim ve vereceğim sözleri kimse bana hatırlatmasına gerek kalmayacak. Asla halktan uzak kalmayacağım. Halkın oyları ile geldiğim yeri bilecek bir kişiyim. Tepeden bakan olmayacağım, Rize bizim için önemli ve her zaman önemli olmaya devam edecek” dedi.

      “Süreci değerlendiriyorum”

AK Parti Rize Milletvekili aday adayı Kemal Şamlioğlu aday adaylık sürecini çeşitli ziyaretlerde bulunarak değerlendirdiğini belirterek “ Bu sürede siyasi büyüklerim ve vatandaşlarımız ile bir araya geliyorum. Bu sayede eksiklerimizi görmek, halkımız ile iç içe olmak istedim. Siyasi büyüklerimiz ile yaptığımız istişarelerde kendimi daha hazır hale getirdim” dedi.

    “Sözlerimi hatırlatın”

Kemal Şamlioğlu Aday olduğu ve seçildiği taktirde halkın kendisine verdiği sözleri hatırlatmasını isteyerek “ Vatandaşlarımız verdiğim sözlerin arkasında durup durmayacağımı takip etsin, Rizeli bizi denetleyecek. İnsanlar seçtikleri insanları denetlemekle hükümlüdür. Şayet aday olup, vekil seçilirsem Rize halkı beni denetlemeye başlasın. Verdiğim her söz ve söylediğim her sözün arkasında olacağım” dedi.

     “Çok acılar çektik”

Ülkenin 15 Temmuz, öncesi ve sonrasında çok acılar ve sıkıntılar yaşadığını belirten Şamlioğlu “ Son olarak yaşanan deprem ile çok acılar yaşadık. İnsanlarımız enkaz altında kaldı. Devletimiz bu acı günleri unutturma adına gayretli bir çalışma içinde oldu. Halen yaraların sarılması için gayretli bir çalışma var” dedi.

     “Kuşak ayrımına karşıyım”

Ülkede Z kuşağı adlandırılması olduğunu belirten Şamlioğlu “ Eğitimci olarak böyle bir söyleme karşıyım. Z kuşağı adlandırılması doğru değil. Ülkemizde uyuşturucu bağımlısı gencimiz de, eğitimde olan gencimizde hepsi bizim için çok değerli. Bu gençlerimizi 15 Temmuz tarihinde nasıl tankların üzerine çıktığını gördük. 6 Şubat tarihinde nasıl yardıma koştuklarını, nasıl gönüllü olarak çalıştıklarını gördük. Bu gençlik bizim geleceğimiz ve geleceğimiz arasında ayrım yapmamız doğru değil. Gençlerini anlamayanların geleceği yoktur” dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!