Advert
Advert
Advert

Rize Belediyesi Evinde Beşiktaş'a Yenildi

Rize Belediyespor, ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi Nilay Aydoğan Sezonunda 20. Haftasında sahasında Beşiktaş’a 75-61 yenildi.

Rize Belediyesi Evinde Beşiktaş'a Yenildi
Rize Belediyesi Evinde Beşiktaş'a Yenildi admin

Rize Belediyesi, Rize Yenişehir Spor Salonunda oynanan ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi Nilay Aydoğan Sezonu 20. Hafta karşılaşmasında Beşiktaş’a 14 sayı farkla 75-61 kaybederek ligdeki 16. Mağlubiyetini alırken, Beşiktaş ise 10. Galibiyetini elde etti.

Rize Belediyesi, 21. Haftadaki rakibi Tufan Metalurji Hatay Büyükşehir Belediyespor, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından ligden çekildiği için bu mücadeleyi hükmen 20-0 kazanacak. Rize Belediyesi, 22 ve 23. Hafta maçlarını ise Rize’de oynayacak. 22. Haftada 12 Mart Pazar günü saat: 14.00’te Rize Yenişehir Spor Salonunda kümede kalma mücadelesi veren rakiplerinden Antalya Toroslar Basketbol’u konuk edecek olan Rize Belediyesi, 23. Haftada ise OGM Ormanspor ile Rize’de karşılaşacak.

Karşılaşmaya oldukça kötü başlayan ve rakibi karşısında 8-0 geriye düşen Rize Belediyesi, kötü oyununu çeyrek boyunca sürdürünce ilk çeyreği 22-8 yenik tamamladı. İkinci çeyrekte daha iyi bir oyun sergileyip rakibiyle başa baş mücadele eden Rize Belediyesi farkı azaltmasına rağmen devreyi 39-29 geride kapadı. 3. çeyrekte de rakibiyle dişe diş mücadele eden Rize Belediyesi farkı 8 sayıya kadar indirerek periyodu 56-48 yenik bitirdi. Son çeyrekte ise direncini yitiren Rize Belediyesi, rakibi karşısında sayı üretmekte zorlanınca farkın açılmasını önleyemedi ve karşılaşmadan da 75-61 mağlup ayrılan taraf oldu.

Rize Belediyesi: 61 Beşiktaş: 75

Salon: Rize Yenişehir Spor Salonu

Hakemler: Fatih Güler, Yarkın Keskin, Umut Memiş

Rize Belediyespor: Brown 9, Morgan 5, Arzu Asiye Özdemir 6, Benson 24, Sümeyya Özcan 10 Cansu Öncel, Eydina Topçu, Deniz Üstün 7

Beşiktaş: Evans 25, İrem Naz Topuz 7, Elif Bayram 10, Billings 31, Melek Uzunoğlu, Yağmur Kübra Taşar 2, Meltem Topaloğlu, Kübra İmren Sevindik, Draşkiçevik, Zeynep Can

1. Periyot: 8-22

Devre: 29-39

3. Periyot: 48-56

Öte yandan maç öncesi Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybedenler için saygı duruşunda bulunuldu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!