Advert
Advert
Advert

Çaykur Rizesporlu Sinan Osmanoğlu, Samsunspor maçını değerlendirdi

Spor Toto 1. Lig'in 24. haftasında 4 Mart Cumartesi günü deplasmanda Yılport Samsunspor ile karşılaşacak Çaykur Rizespor'un savunma oyuncusu Sinan Osmanoğlu, "Maçın önemini biliyor ve buna göre hazırlanıyoruz. Ümidimiz galibiyet ile dönmek." dedi.

Çaykur Rizesporlu Sinan Osmanoğlu, Samsunspor maçını değerlendirdi
Çaykur Rizesporlu Sinan Osmanoğlu, Samsunspor maçını değerlendirdi admin

Çaykur Rizesporlu futbolcu Sinan Osmanoğlu, Mehmet Cengiz Tesisleri'ndeki idman öncesi gazetecilere, Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremlerin herkesi derinden yaraladığını belirterek, "Ülkemizin başı sağ olsun. Ülke olarak büyük bir felaket yaşadık. Ölenlere rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Hepimizi çok zor bir süreci geçiriyoruz." ifadelerini kullandı.

Lige verilen aranın ardından yeniden çalışmalara başladıklarına işaret eden Osmanoğlu, şunları söyledi: "Samsunspor maçına hazırlanmaya çalıştık. Yeni gelen transferlerin uzun süre takımla beraber çalışma, uyum sağlama adına faydası olacağını düşünüyorum. Kritik, önemli bir maç. Çaykur Rizespor sürekli hedefi olan bir takım. Şampiyonluğu isteyen bir takım. Bu da benim buraya gelmemde etken. Ben de bu hedefe ulaşmak için katkı vermek istiyorum. Maçın önemini biliyor ve buna göre hazırlanıyoruz. Ümidimiz galibiyet ile dönmek."

Osmanoğlu, şampiyonluk yarışının uzun süre devam edeceğini kaydederek, "Takımlar birbirine yakın. Buralarda soğukkanlı olmak lazım. Maç maç bakmak lazım. Her hafta yeni bir final. Puan kaybında geri düşüyorsunuz, bir galibiyet ile yukarı çıkıyorsunuz. Puan kayıpları olacaktır. Biz kendi açımızdan düşünüp konsantre olacağız. Her maçı ayrı düşünüp kazanmaya çıkacağız. Hedefe sonunda ulaşacağımıza inanıyorum." diye konuştu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!