Advert
Advert
Advert

Metin Pazar Caddesi esnafını dinledi

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin çalışmaları devam eden Pazar caddesinde esnafları dinleyerek “ Şu an ülke olarak yoğun bir acı yaşıyoruz, çalışmalar kısa süre sonra başlayacak” dedi.

Metin Pazar Caddesi esnafını dinledi
Metin Pazar Caddesi esnafını dinledi admin

RİZE: Güneydoğu illerinde yaptığı inceleme ve destekler sonrası Rize de çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Rahmi Metin Pazar caddesi esnafı ile bir araya geldi.

    Rize Yeniköy Mahallesini At Meydanı Mahallesine bağlayacak olan Pazar Caddesinde yıkımların bir kısmının tamamlanmasının ardından Deprem sonrasında çalışmalara ara verilmişti.

     Hatay ve çeşitli illerde ziyaretlerde bulunup çeşitli araç ve malzeme yardımının ardından 200 çadır kurma çalışmalarını tamamladıktan sonra Rize ye gelen Belediye Başkanı Rahmi Metin Pazar yolu caddesinde incelemelerde bulundu.

     Pazar yolu caddesinde vatandaşlar ile bir araya gelen Başkan Rahmi Metin “ Şu an yoğunlaştığımız ve araç parkımızın olduğu deprem bölgesinde çalışmalar devam ediyor. İlimizde acil durumlar dışında çalışmalara kısa süre ara verdik. Yeniden çalışmalarımız başlayacak. Bu yol bizi At meydanı ve Dağsu Mahallemize bağlayacak ve şehrimizin bu kısmı denizden gelen hava ile tenefus etme şansı yakalayacak, burada kamulaştırılan birçok bina yıkımı yapıldı. Bu cadde üzerinde yıkılması gereken binalar var. Yakın bir tarihte burada çalışmalarımız başlayacak” dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!