Advert
Advert
Advert

Rize Özel İdarespor liderliği kaptırdı

Haftaya lider olarak giren BAL ekibi Rize Özel İdarespor, zorlu Sebat Gençlikspor deplasmanından 1-0 mağlup dönerek liderliği rakibine kaptırdı.

Rize Özel İdarespor liderliği kaptırdı
Rize Özel İdarespor liderliği kaptırdı admin

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3. Grup 12. Hafta karşılaşmasında Rize Özel İdarespor, Trabzon deplasmanında grup ikincisi Sebat Gençlikspor ile karşı karşıya geldi.

 

İlk devresi golsüz berabere tamamlanan maçın ikinci devresinde ev sahibi Sebat ekibi 81’inci dakikada Serkan Köse’nin attığı golle maçı 1-0 kazanarak 3 puanın sahibi oldu ve 28 puana yükselerek liderlik koltuğuna oturdu. Sebat ekibine galibiyeti getiren Serkan Köse geçtiğimiz son 2 sezon Rize Özel İdarespor forması giymişti. Serkan takımının Çayelispor ile oynanan ve 3-1 galip gelinen maçında da atılan 3 golün sahibiydi.

 

Geçen haftaya lider giren Trabzon ekibi DSİ Karadenizspor’u sahasında 3-2 mağlup ederek rakibinden liderliği alan Rize Özel İdarespor, aldığı mağlubiyetle hem 7 haftalık galibiyet serisine son verdi, hem de liderliği kaptırdı. 26 puanda kalan Rize Özel İdarespor, yeniden grup 3.’lüğüne geriledi.

Rize Özel İdarespor, 25 Aralık Pazar günü saat 13.00’da oynayacağı 13’üncü ve ilk devrenin son maçı olan karşılaşmada sahasında 9 puanlı Kars36spor ekibini konuk edecek.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!