Advert
Advert
Advert

Rize derbisi tek golle Özel İdarespor'un

BAL ekiplerinden Çayelispor ile Rize Özel İdarespor arasında oynanan Rize derbisini 1-0 Özel İdare ekibi kazandı.

Rize derbisi tek golle Özel İdarespor'un
Rize derbisi tek golle Özel İdarespor'un admin

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Bölge 1. Grup 11. Haftasın oynanan Rize derbisinde, ligin ilk devresinde İyidere İlçe Stadında oynanan ve golsüz berabere kalan Çayelispor ile Rize Özel İdarespor, bu kez Ardeşen Vali Erdal Ata Stadında karşı karşıya geldiler.

Her iki ekip için grup şampiyonluğu adına önemli bir karşılaşma olan 90 dakikanın kazananı ilk yarıda bulduğu golle Rize Özel İdarespor ekibi oldu. 33'üncü dakikada Recep Kuşçu kaydettiği golle maçın skorunu belirlerken çekişmeli geçen maçın kalan dakikalarında başka gol sesi çıkmadı.



Rize Özel İdarespor bu sonuçla 23 puana ulaşarak rakibi Çayelispor'un üstünde yer alırken Çayelispor ise 22 puanda kaldı.

Rize Özel İdarespor, 20 Şubat Pazar günü saat 13:00'da oynayacağı 12. Hafta maçında sahasında Trabzon Doğanspor'u konuk edecek. Ligin ilk devresinde Trabzon'da oynanan maçta Özel İdare ekibi sahadan 2-0 mağlup ayrılmıştı.

Aldığı yenilgiyle namağlup serisini de sona erdiren Çayelispor ise aynı gün ve saatte bir diğer Rize derbisine çıkacak ve Salarhaspor ile karşı karışya gelecek. Çayeli ekibi ligin ilk devresinde rakibini sahasında 1-0 mağlup etmişti.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!