Advert
Advert
Advert

Kadınlar Voleybolda Fındıklı Kasırgası!

Türkiye Kadınlar Voleybol Ligi’nde Fındıklı kasırgası esiyor. 2. Ligde yer alan Rize ekibi, ilk devreyi namağlup lider tamamladı.

Kadınlar Voleybolda Fındıklı Kasırgası!
Kadınlar Voleybolda Fındıklı Kasırgası! admin

Türkiye Kadınlar Voleybol 2.Lig 14. Grubunda Rize’yi temsil eden Fındıklı Gençlik ve Spor, 10 takımın yer aldığı ligde kasırga gibi eserek ilk devreyi 19 puanla namağlup lider tamamladı.

Oynadığı 7 karşılaşmayı da kazanan ve rakiplerine sadece 5 set veren Fındıklı Gençlik ve Spor, set verdiği maçlarda en yakın takipçilerinden olan lig 2.’si Ünye Gücü FK’yı deplasmanda 3-2, üçüncü sıradaki İskofya Spor’u Fındıklı’da 3-2 mağlup ederken, 4. sırada bulunan Osmancık Belediyesini ise deplasmanda 3-1 mağlup etmeyi başardı.

Rize ekibi, Ünye Gücü FK ve İskofya Spor karşılaşmalarından müthiş bir geri dönüşe imza atarak 2-0’lık yenilgiden kasırga gibi eserek 3-2’lik galibiyete ulaştı.

Fındıklı Gençlik ve Spor, Fatsa Halk Eğitim Merkezi ve Çorum Voleybol takımlarının sahaya çıkmaması nedeniyle lig maçlarına 2 hükmen galibiyetle başlarken, Sivas İl Özel İdaresi’ni deplasmanda 3-0 ile geçti.

Ligin 5. Haftasında Fındıklı’da oynanan karşılaşmada İskofya Spor karşısında ilk iki seti 21-25 ve 20-25 kaybeden Fındıklı Gençlik ve Spor, diğer setleri 25-22, 25-15 ve 15-13 kazanarak rakibini 3-2 mağlup etmeyi başardı.

6. Haftada Ordu deplasmanında güçlü rakiplerinden Ünye Gücü FK’ye konuk olan Fındıklı Gençlik ve Spor bir önceki haftada olduğu gibi bu karşılaşmaya da 2-0 yenik başladı. 26-24 ve 25-14 kaybedilen ilk 2 setten sonra İskofya maçındaki gibi kasırgaya dönüşen Fındıklı temsilcisi diğer setleri 15-25, 19-25 ve 13-15, maçı da 3-2 kazanmayı başardı.

Fındıklı’daki karşılaşmada Samsun Çarşamba Gençlik’i 3-0 ile geçen Rize ekibi, Çorum’da oynanan karşılaşmada Osmancık Belediyesi’ni 3-1 mağlup etmesini bildi.

İlk devrede oynadığı tüm karşılaşmaları kazanarak devreyi namağlup lider tamamlayan Rize ekibi, ikinci devrenin ilk maçında 19 Aralık’ta Fatsa Halk Eğitim Merkezi ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!