Advert
Advert
Advert

İL BAŞKANI ALİM’DEN TIP BAYRAMI MESAJI

AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim 14 Mart Tıp Bayramı Dolayısıyla Bir Mesaj Yayınladı.

İL BAŞKANI ALİM’DEN TIP  BAYRAMI MESAJI
İL BAŞKANI ALİM’DEN TIP  BAYRAMI MESAJI admin

İl Başkanı Alim mesajında, her alanda müreffeh, çağdaş ve  güçlü bir devlet olabilmenin ön koşullarından birinin sağlıklı bireylere sahip olmaktan geçtiğini ifade ederek;

Şeyh Edebali’nin de dediği gibi, ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' düsturu ile Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, iktidarlarımız döneminde her alanda devrim niteliğinde çalışmalar yapılmış. Şüphesiz bunların en önemlisi sağlık alanında gerçekleştirilmiştir.  Yapılana reformlarla sağlık hizmetlerimiz Dünya standartlarının üzerine çıkmıştır. AK Parti ile birlikte geçmişte yaşadığımız doktor ve ilaç kuyrukları bitmiş. Hastanede rehin kalan hasta uygulamalarına son verilmiş. İstenilen hastanede tedavi olma imkanı getirilmiştir. Teknik  donanımdan fiziki  imkanlara kadar son derece modern Şehir hastaneleri yapılmış, milletimizin hizmetine sunulmuştur.

 

Tüm dünyayı etkisi altına alan  Covid 19 salgınında birçok ülke kendi vatandaşına hizmet veremez duruma gelirken, her ferdinin Covid19 tedavisini ücretsiz yapan Türkiye ülke sınırlarının dışındaki  vatandaşlarını  bile ambulans  uçaklarla  almış ve onlara sağlık  hizmeti  vererek başta tüm Dünyaya örnek olmuştur.

 

Pandemi süresince şüphesiz en büyük takdiri sağlık çalışanlarımız hak ediyor. Bu dönemde sağlık çalışanlarımıza ne kadar teşekkür etsek, ne kadar şükranlarımızı belirtsek, onların bu emeklerinin karşılığını ifade edemeyiz. Pandeminin ülkemizde görülmesiyle birlikte Sağlık çalışanlarımız cansiperane mücadele etmiş gecesini gündüzüne katarak milletimizin sağlığı için çalışmıştır.

 

Halen dünyayı kasıp kavuran koronavirüsle mücadele sona ermiş değil.  Sağlık Bakanlığımızın ve sağlık çalışanlarımızın  üstün gayretleri ile mücadelemiz devam  etmektedir.  Bizlerde  maske mesafe ve hijyen kurallarına riayet ederek bu süreçte daha dikkatli olmalıyız.

 

Bu  duygu ve düşüncelerle sağlıklı toplum olabilme yolunda ve vatandaşlarımızın sağlığı için  gücüyle çalışan, sağlık personelimizin 14 Mart Tıp Bayramını kutlarım.” dedi

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!