Advert
Advert
Advert

Trabzonspor - Çaykur Rizespor Maç Bileti Nereden Alınıyor?

Çaykur Rizespor’un Spor Toto Süper Lig’in 17. Haftasında Trabzonspor ile deplasmanda oynayacağı Karadeniz Derbisi için bilet satışları internet üzerinden ve Trabzon’da devam ediyor.

Trabzonspor - Çaykur Rizespor Maç Bileti Nereden Alınıyor?
Trabzonspor - Çaykur Rizespor Maç Bileti Nereden Alınıyor? admin

Çaykur Rizespor, Spor Toto Süper Lig’in ilk yarısının son haftasında 23 Kasım Pazar günü saat: 16.00’da Trabzon’da Trabzonspor ile karşılaşacak. Karadeniz derbisi için Çaykur Rizespor taraftarları için yaklaşık 2000 bilet ayrılırken, satışı devam eden biletlerden Yeşil Mavili taraftarlar 700 civarında bilet satın aldı.

Rize Merkez Osman Karavin Caddesi (Eski Deniz Caddesi) üzerinde yer alan Passolig gişesinden bilet satışı yapılmazken, taraftarlar buradan yeni kart çıkarma, kart güncelleme ve para yükleme işlemlerini yapabiliyor. Maç günü bilet alacak kişiler önceden parasını karta atıp kısa sürede staddan biletlerini alabilecek

Çaykur Rizespor’un zorlu Trabzonspor karşılaşmasını Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Stadyumu’nda tribünden izlemek isteyen ve www.passo.com.tr üyeliği bulunan Yeşil Mavili taraftarlar, 25 TL karşılığında internet üzerinden www.passo.com.tr den alabilecekleri gibi Trabzon Merkezdeki Passolig gişesinden de maç biletini alabilir. Üyeliği bulunmayan taraftarlar ise üyeliği bulunan bir yakını tarafından TC Kimlik No’suna tanımlamak suretiyle maç biletini satın alabilecek. Ayrıca bilet almadan stada gidecek taraftarlar da stadyumda bulunan deplasman taraftarına ait passolig gişelerinden biletlerini temin edebilecek.

Çaykur Rizespor taraftarları, maç günü (Pazar günü) otobüslerle saat 11.00’da Sahil Dolgu Sahasından Trabzon’a toplu hareket edecek. Karşılaşmayı tribünden izleyecek taraftarlarımız bu otobüslerle Trabzon’a gidebilecek.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!