Advert
Advert
Advert

Artık Her Yolculukta Eviniz Sizinle

Ailelerin en büyük endişeleri uzun yolculukların kalabalık olmaktan ötürü rahat geçmemesidir. Özellikle yanında çokça bagaj getiren aileler için zaten 5 kişilik bir aracın bir kişilik yerine çoktan yanında taşınan eşyalara ayrılmıştır.

Artık Her Yolculukta Eviniz Sizinle
Artık Her Yolculukta Eviniz Sizinle Hakkı DUMAN

Ailelerin en büyük endişeleri uzun yolculukların kalabalık olmaktan ötürü rahat geçmemesidir. Özellikle yanında çokça bagaj getiren aileler için zaten 5 kişilik bir aracın bir kişilik yerine çoktan yanında taşınan eşyalara ayrılmıştır. Bu durumların yanı sıra molalarda yatabilecek yer olmaması yine daracık araba içine aileleri mahkum ediyor. Uzun yolun zevki genişçe rahatça yolculuk edip istediğin yerde mola verip dinlenmekken bir anda bitirilmeye çalışılan bir yol haline geliyor. Bu durumu bazıları araç üstü bagaj aparatını araçlarına taktırarak geçici de olsa giderebiliyor. En azından molalarda gerekmeyecek eşyaları için uygun bir aparat oluyor. Fakat yine molalar için maalesef durum diğerinden farksız.

Bunların hepsinden daha öte insan en rahat kendi evindedir misali her an istediğiniz gibi dinlenip yatabileceğiniz, her molanın her durağın bir ev olması   ile artık hiçte düşünülecek bir mesele değil. Hatta öyle ki arabanın park edilip kapısının açıldı her yer o yerde bir ev demek. Tamamen sana özel, sana ait. Çekici vasıtası ile her araca bağlanabilen taşınabilir eviniz olacak. Bu sayede siz nereye, eviniz oraya. İçerisinde yatağını masasını ve lavabosunu bulunduran sayesinde çok uzun yollar bile artık bir zevk işi olacak. İçerisinde ki dolaplar sayesinde özel eşyalarınızı göz önünden kaldırabilecek ve her daim yola çıkmaya hazır olacaksınız. Hafta sonu kampları için bile sadece almaya değecek bir araç. Alanların tecrübelerine göre araca bağlanması kolay ve gerçekten uzun vadede gerekli bir ihtiyaç. Her yıl düzenli olarak kendine bir ayı gezi olarak ailelerin yada bireylerin başlıca ihtiyaçlarından birisi. Aracınızın gittiği her yere sizinle gelebilecek bir evden bahsediyoruz. Üstelik aracınıza bağlanması hiçte zor değil. Yalnızca aracınızın arka tarafında bir çeki demirine ihtiyacınız var. Bu çeki demiri sayesinde arkanızda römork ile dolaşabilirsiniz. Ayrıca içerisinde bulunduğu küçük ama bir o kadarda şirin mutfağı sayesinde molalarınızda yemek yapmak çok zevkli bir hobi halini alabilir. Kahvelerinizi gün batımında yudumlayıp gece olduğunda ise derince sabaha kadar güven içinde uyuyabileceğiniz bir evinizde sizinle. Piyasa da çokça gezgin tarafından önerilen pino neredeyse hobi olarak gezen ailelerin bir çoğunda mevcut ve oldukça memnun olduklarını yazıyorlar. Bu sebeple eğer sizde içinizde gezgin ruhu taşıyorsanız, bekleyecek bir şeyiniz kalmadı çünkü artık her şey hazır!

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!