Advert
Advert
Advert

Bafra, Satılık Daire Piyasası… Güncel Fiyatlarla Birlikte

Bafra, Satılık Daire Piyasası… Güncel Fiyatlarla Birlikte
Bafra, Satılık Daire Piyasası… Güncel Fiyatlarla Birlikte Hakkı DUMAN

Karadeniz bölgesinin önemli yerleşim yerlerinden biri olan Bafra’da yepyeni konutlar, emlak piyasasını hareketlendirirken; fiyatlarda da o eksende yükselmeler yaşanıyor.

Peki Bafra satılık daire fiyatları son zamanlarda nasıl bir değişime uğradı? Şehir ne vadediyor, gözden geçirmeğe ne dersiniz? 

Yepyeni konutlarla Bafra satılık daire imkanları açısından birçok ili geride bırakırken aynı zamanda satılık konut fiyatlarının sahip olduğu artış oranı da bir hayli yüksek. Deniz kıyısına sahip olmanın yanı sıra mavi ile yeşilin buluştuğu ender bölgelerimizden olan Bafra satılık daire seçenekleri geniş bir yelpazede seyrediyor.

Bafra Satılık Daire Fırsatları Nelerdir?

Birçok açıdan önemli bir fırsat olarak da görülen Bafra satılık evtercihlerinde dikkat edilmesi gerekli birkaç husus bulunuyor. Öncelikle sahil bölümünden alınacak dairelerin kalite standartlarının belirlenmesi çok daha mühim olurken merkez caddelere yakın olması da tercihte etken. Bafra’da da son dönemde site olanaklarına sahip konut projelerini görmeğe başlıyoruz. Bu konut projelerin artması, Bafralılar için büyük bir avantaj. Site içi satılık daire olanakları sadece kullanım rahatlığı açısından değil, aynı zamanda çeşitli yaşam alanları vaat etmesi bakımından hayat standartlarını yükseltir.

Bafrada Satılık Daire Yatırımları…

Zingat.com Bölge Raporu verilerine göre, 100 metrekarelik bir dairenin ortalama satış fiyatı 107 bin 964 TL. Bu şehrin genel ortalaması. Bafra satılık evler arasında yeni konutlar ve site projeleri çok daha yüksek fiyat aralıklarına sahip. Aynı zamanda, konum, dairenin bulunduğu kat ve çevresel faktörler de, fiyatı belirleyen unsurlar arasında. Yeni yapıların depreme dayanıklı olması da hem tercihte hem de fiyatta önemli oranda rol oynamaktadır.

Bafra satılık daire seçenekleri arasından ev aldığınızda size geri dönüşü (amortisman süresi) 22 yıl olarak hesaplanıyor. 2+1, 3+1 ya da 4+1 dairelerin dışında çok daha farklı konseptlere sahip daire seçenekleri de Bafra özelinde taleplerin de artmasını beraberinde getiriyor. 2013 yılında artmaya başlayan Bafra satılık ev fiyatlarında devamlı bir yükselme mevcut. Sadece satış bedelleri değil, aynı zamanda kiralık fiyatların değişimleri de konut yatırımlarının önünü açıyor. Zingat.com Bölge Raporu verilerine göre Bafra satılık ev alımlarısonrasında 100 metrekarelik bir evinizi ortalama 404 TL’ye kiralayabiliyorsunuz. Yine konuma ve dairenin diğer özellilere göre fiyat değişse de şehrin genel ortalamasında maksimum kira fiyatları 100 metrekarelik evler için 505 TL. Son yıllarda kiralık dairelerin fiyatları da satılık dairelerin artış oranları doğrultusunda artmaya devam ediyor.

Bafra Yaşam Koşulları

Eğitim ve kültürel anlamda Samsun’un dikkat çeken ilçeleri arasında bulunmakla birlikte Bafta doğal güzellikleriyle de göz dolduruyor. Bununla birlikte ulaşım sıkıntısı yaşanmayan ilçede sakin ve huzurlu bir yaşam mümkün. Bafra satılık daire seçenekleri genel olarak şehrin merkezinde olduğu için; alışverişten hastaneye her türlü imkân elinizin altında; her şey sadece yürüme mesafesinde. Bu da yaşam kalitenizi artıran önemli bir faktör. Özellikle Atatürk Bulvarı, Cumhuriyet Caddesi gibi merkezi alanlar alışveriş merkezleriyle dolu. 

Tüm Bafra satılık daireler için tıklayın.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!