Advert
Advert
Advert

METAL YORGUNLUK İLK RİZESPOR YÖNETİMİNİ Mİ VURACAK?

METAL YORGUNLUK İLK RİZESPOR YÖNETİMİNİ Mİ VURACAK? YÖNETİM DEĞİŞİMİ İÇİN DÜĞMEYE BASILDI

METAL YORGUNLUK İLK RİZESPOR YÖNETİMİNİ Mİ VURACAK?
METAL YORGUNLUK İLK RİZESPOR YÖNETİMİNİ Mİ VURACAK? admin

Teşkilatlarımızda başlatacağımız değişimi sıkı tutmak zorundayız. Şu bakanın, bu milletvekilinin, filanca yapının, falanca grubun değil. Davanın adamı olması şart sözleriyle ciddi bir değişim sinyali veren cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ana baba ocağına gerçekleştirdiği bu sürpriz ziyaret birçok noktadan önem arz ediyor.

Geldiği günden bu tarafa memleketinde incelemelerde bulunan cumhurbaşkanı Erdoğan’ın halk ile kurduğu temas aslında ilerisi için atılacak olan adımları da şimdiden göstermeye başladı. Değişim sinyali veren Erdoğan’ın “Koltuklara getireceğimiz arkadaşların isimleri değil isimlerin acaba, halkla iletişimi nasıl Aslolan bu söyleminin  çok kısa bir süre sonra Çaykur Rizespor Kulübünde de yaşanacağı gün gibi ortada. Ciddi bir değişimin yaşanacağı Çaykur Rizespor yönetiminde başkan Metin Kalkavan dahil birçok ismin görevinden ayrılacağı yerlerine ise Halk ile iletişimler kuvvetli futbolu bilen Rize ile kucaklaşabilecek bir Başkan ve ekibinin işbaşına geleceği artık kaçınılmaz bir gerçek. Anlaşılan o ki metal yorgunluk emarelerini gören Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın vereceği talimat ile Halkın takımı olan ÇAYKUR Rizespor’da yönetim değişimi başlayacak. Erdoğan’ın Rize programında Mehmet Cengiz Tesislerinde yapacağı toplantından sonra asıl değişim yönetim ile başlamış olacak.

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın  Rize programı sonrası yaptığı değişim açıklamasının birçok kurumda ve stklar da da  yaşanacağı da şimdiden belirmeye başladı bile.

Okur53.com ailesi olarak ilerleyen günlerde ise Çaykur Rizespor’da yaşanacak Yönetim değişimi sonrası başkanlık için ismi gündemde olan kişiyi de açıklayacağız.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!