Advert
Advert
Advert

Çaykur Rizespor Hedef Saptırılıyor

Çaykur Rizespor’da kadro dışı bırakılan Ahmet İlhan yılda 2 milyon 400 bin, Mehmet Akyüz ise bir milyon 800 lira para alıyor. Yeşil-mavililer bu oyuncuların menajerine de bir milyon 500 bin lira ödeme yaptı

Çaykur Rizespor Hedef Saptırılıyor
Çaykur Rizespor Hedef Saptırılıyor admin

Çaykur Rizespor’da ligdeki kötü gidişin ardından operasyon 2 futbolcuya yapıldı. Yeşil-mavili kulüpte Ahmet İlhan ile Mehmet Akyüz, Teknik Direktör Hikmet Karaman’ın vermiş olduğu rapor doğrultusunda yönetim tarafından kadro dışı bırakıldı. Üst üste alınan başarısız sonuçlarla küme düşme hattının içinde yer alan Rizespor’da Teknik Direktör Hikmet Karaman, geçen hafta oynanan Gençlerbirliği maçından sonra istifasını vermesine rağmen Başkan Metin Kalkavan istifayı kabul etmemişti. Ardından Cumhur Bakan Recep Tayyip Erdoğan’da “Şu anda teknik kadroda bir kan değişikliği çok fazla katkı sağlamaz” demişti.

Süper Lig tarihinin en başarısız dönemini geçiren Çaykur Rizespor’da Teknik Direktör Hikmet Karaman, başarısızlığın faturasını kendisinin aldığı 2 oyuncu olan Ahmet İlhan ile Mehmet Akyüz’e kesti. Bu iki oyuncu kadro dışı bırakıldı. Kulüp tarafından yapılan açıklamada da “Teknik ekibimizin kalan maçlarda kadro oluştururken farklı oyunculara şans vermek istediğini belirtmesi nedeniyle Ahmet İlhan Özek ve Mehmet Akyüz’ün akademi takımımızla antrenmana çıkmalarına karar verilmiştir” denildi. Hikmet Karamanın özellikle isteyerek transfer ettiği Ahmet İlhan, Rizespor’da yılda en fazla ücret olan futbolcu.

Mayıs 2018’e kadar sözleşmesi bulunan Ahmet İlhan, Çaykur Rizespor’dan yılda 2 milyon 400 bin lira net ücret alıyor. Yeşil-mavili takımda kadro dışı bırakılan bir başka isim olan Mehmet Akyüz ise yılda bir milyon 800 lira ücret alıyor ve sözleşmesi bu sezon sonunda sona erecek. Yeşil-mavililer, kadro dışı bıraktığı Ahmet İlhan ve Mehmet Akyüz’ün menajeri Erdinç Şehit’e ise bir milyon 500 bin lira ödeme yaptı. Toplamda ise Rizespor, oyunculara ve menajerlerine 5 milyon 700 bin lira ödeme yaptı. Ahmet İlhan, 2 sezondur forma giydiği Rizespor’da lig’de 51 maçta 5 gol atarken, Mehmet Akyüz 47 maçta 8 gol attı.

rizespor mehmet akyüz ahmet ilhan özek kadro dışı başarısızlık hikmet karaman
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!