Advert
Advert
Advert

RİMER’DE AKSOYLU “SON KEZ” BAŞKAN

RİMER’de Genel Kurul. Son Kez Başkanlığa Seçildi.

RİMER’DE AKSOYLU “SON KEZ” BAŞKAN
RİMER’DE AKSOYLU “SON KEZ” BAŞKAN admin

Uzun sayılabilecek bir hazırlık sürecinden sonra 2014 yılında tüzel kimliğini kazanıp 2015 Mayısında ilk genel kurulunu yapan ve İstanbul’da yerleşik Rize merkezdeki 46 mahalleliyi temsil eden tek dernek olan RİMER Rize Merkez Mahalleleri Kültür ve Dayanışma Derneğinin 2. Olağan Genel Kurulu yapıldı.
RİMER projesinin tabanı olan platform süreci liderliği dahil, Kurucu Dönem ve ilk Olağan Genel Kurulda da Yönetim Kurulu Başkanlığını üstlenmiş olan Recep Ali Aksoylu, yeniden Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildi. Aksoylu’nun tekrar başkan seçildiği kongre, adeta Rizeli hemşerilerin buluşma günü havasında, coşku içerisinde gerçekleşti. Yine tüzük gereği belli oranda yenilenen Yönetim Kurulu, Denetim ve Disiplin Kurullarında yer alanların önemli bir kısmının ilk kez bir sivil toplum kuruluşunda görev almış olmaları dikkat çekti.


RİMER’in Kurucu Üyelerinden Kenan Bıyık’ın başkanlığını,  üyelerden Av. Ayça Güner, Birol Tahtacı ve Ömer Diren’in üyeliklerini yaptığı divan, Yönetim Kurulu Başkanı Recep Ali Aksoylu’nun yaptığı açılış konuşmasıyla başladı. Havanın da güzel olmasının avantajı ile Olağan Genel öncesinde ve sonrasında üye ve konuklar Akpınar, Ekinciler, Karalı Su ve Çiftçi Fırın’ın sağladığı zengin ikramlar eşliğinde teras veya salonda keyifli sohbet saatleri geçirildi.
BAŞKAN TÜM RİZELİLERİ DAVET BEKLEMEKSİZİN RİMER’E DAVET EDİYOR
RİMER Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden ve tüzükte yer alan 2 dönem kuralı gereği son kez seçilen Recep Ali Aksoylu, yaptığı teşekkür konuşmasında, “Rize’nin ve Rizelinin tarihini, sahip olduğu değerlerini sanatsal – kültürel faaliyetler ve organizasyonlar düzenleyip tanıtmak ve gelecek nesillere aktarmak, üye ve hemşerileri arasında dostluğu, dayanışmayı pekiştirmek amacında olan RİMER’in  2. Olağan Genel Kurulunu yaptık. Toplantıyı en küçük ayrıntısına kadar dikkat ederek mükemmel yöneten Sayın Kenan Bıyık ve divanın diğer üyelerine, toplantıya iştirak eden Kurucu Üyelerimize, üyelerimize, dostlarımıza ve telefon açarak katılamama mazeretlerini paylaşan üyelerimize ve de RİMER’in kısa mesafede kat ettiği mesafede maddi ve manevi emekleri çok olan, kongre günü ve öncesinde emek veren kurucu yönetim kurulundan veya dışardan değerli takım arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi. 


“Dernekler, gönüllülük esası ile üyelerinden sağladığı gücü koordine ederek, faydaya dönüştürerek yine üye ve hedef kitlelerinin tasarruflarına sunar. RİMER olarak sadece üyelerimizin aidat ve aynı bağışları ile kısa sürede geldiğimiz noktayı, daha büyük projeleri de hayata geçirerek daha yukarılara taşıyacağız” diyen başkan Aksoylu, “Ulaşmakta ihmal ettiğimiz hemşerilerimiz olabilir, ancak RİMER hepimizin ve henüz aramıza dahil olamamış hemşerilerimizin en azından bizleri tanımaları için davet beklemeksizin sıcak evimize ziyarette bulunmalarını arzu ediyoruz” dedi.
Kongrenin ardından yedek üyelerinde katılımı ile ilk toplantısını yapan RİMER Yönetim Kurulunda yapılan oylamada Genel Sekreterliğe Selahattin Bakır, Başkan Yardımcılıklarına Ömer Aydın, Ergün Kolçak ve Hüseyin Cahit Alan,  Sayman Üyeliğe de Bülent Topay seçildi. 

rimer recep ali aksoylu başkan
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!