Advert
Advert
Advert

Çaykur Rizespor ile Antalyaspor 16. randevuda

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor ile Antalyaspor, ligin 24. Hafta karşılaşması için tarihlerinde 16’ncı kez karşı karşıya gelecekler.

Çaykur Rizespor ile Antalyaspor 16. randevuda
Çaykur Rizespor ile Antalyaspor 16. randevuda admin

Ligde 20 puanla düşme hattı potası içinde bulunan Yeşil-Mavili Çaykur Rizespor ile 35 puanı bulunan Antalyaspor, saat 19.00’da Halis Özkahya’nın yöneteceği maçta Çaykur Didi Stadyumunda karşı karşıya gelecekler.

Tarihlerinde bugüne kadar 15 kez mücadele eden iki takım arasında Antalyaspor 6 maçtan galip ayrılırken, Çaykur Rizespor’un 5 galibiyeti bulunuyor. 4 karşılaşma ise berabere tamamlandı. Yeşil-Mavili ekip rakibine 24 gol atarken kalesinde ise 19 gol gördü.

Rize’de oynanan 7 maçın 3’ünü ev sahibi Atmacalar kazanırken, 3 maçta ise rakip Antalyaspor’un galibiyeti bulunuyor. 1 maç ise berabere tamamlandı. Bu maçlarda Atmacalar 12 gole imza atarken kalesinde ise 8 gol gördüler.

Antalya deplasmanında oynanan 8 maçta ise ev sahibi ekibin 3 galibiyeti bulunurken Rizespor’un 2 galibiyeti bulunuyor. 3 maç ise berabere tamamlandı. Atmacalar deplasmanda rakip kaleye 12 gol gönderirken, kalesinde ise 11 gol gördü.

Bu sezon deplasmanda oynanan karşılaşmada rakipler sahadan 1-1 berabere ayrılmışlardı.

FARKLI SKORLAR

Çaykur Rizespor, Antalyaspor karşısındaki en farklı skorlu ilk galibiyetini 2002 yılında Antalya`da yapılan lig maçında 5-1`lik skorla aldı. Yeşil-Mavili ekip 2015-2016 sezonunda da evinde konuk ettiği Antalyaspor'u ikinci kez 5-1 skorla mağlup etti.

Yeşil-mavililer ayrıca, 1987`de rakibini 3-0 yenerek, sahadan farklı skorlu galibiyetle ayrılmıştı.

rizespor antaalyaspor 16.maç
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!