Advert
Advert
Advert

21. Yüzyılın Rize’sinde Yol Rezaleti !

Rize’de bir taraftan devlet yatırımları hızla devam ederken, diğer taraftan yetkililerin vurdumduymazlıkları nedeniyle vatandaşların mağduriyetleri de hızla devam ediyor.

21. Yüzyılın Rize’sinde Yol Rezaleti !
21. Yüzyılın Rize’sinde Yol Rezaleti ! admin

Şehir merkezinde bulunan Halk Eğitim Merkezi yolu ise yetkililerin neden olduğu son örnek. Halk Eğitim Merkezi ile Zehra Usta Özel Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezinde eğitim ve öğretim gören öğrencilerle vatandaşlar, çevredeki diğer okulların bağlantı yollarını kapatması nedeniyle yol yapım çalışmaları dolayısıyla çamur deryasına dönen ana yolu kullanarak binalara ulaşmaya çalışıyor.

Dağdibi ve Güney Çevre Yolu çalışmaları devam ettiğinden kısmen araç trafiğine kapatılan yolda Halk Eğitim Merkezi ile ile Zehra Usta Özel Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi çevresi çamur deryasına dönerken, bu merkezlere yakın yerdeki okul bahçelerinden eğitim merkezlerine ulaşmaya çalışan öğrencilerle vatandaşlar ise bu alanların geçişlerin engellenmesi amacıyla okullar tarafından kapatılması nedeniyle çamur deryası içerisinde kalan ana yolu kullanarak eğitim merkezlerine ulaşmaya çalışıyor.Bataklığa dönen çamurlu yoldan eğitim merkezine ulaşmaya çalışan vatandaşlar duruma tepki göstererek, okul yönetimlerini eleştirdi ve hiç değilse ana yoldaki çalışmalar tamamlanıncaya kadar eğitim merkezlerine geçiş imkanı bulunan 3 yolun yeniden geçiş sağlayacak şekle dönüştürülmesini istedi.

Rize Rize Halk Eğitim Merkezi Zehra Usta Özel Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi Rize Halk Eğitim Merkezi yolu çamurlu yol öğrenci yol
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!