Advert
Advert
Advert

Rizespor'da Orhan Ovacıklı'ya Doğum Günü Partisi Düzenlendi

Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Çaykur Rizespor'da İdman öncesi bugün takımı ile yeniden 5 yıllık sözleşme imzalayan Orhan Ovacıklı'ya doğum günü partisi düzenlendi.

Rizespor'da Orhan Ovacıklı'ya Doğum Günü Partisi Düzenlendi
Rizespor'da Orhan Ovacıklı'ya Doğum Günü Partisi Düzenlendi admin
Çaykur Rizespor, hafta sonu sahasında Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarını Mehmet Cengiz Tesisleri'nde teknik direktör Hikmet Karaman yönetiminde sürdürdü. İdman öncesi 28 yaşına giren ve bugün takımı ile yeniden 5 yıllık sözleşme imzalayan Orhan Ovacıklı'ya doğum günü partisi düzenlendi. Çaykur Rizespor, Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu sahasında Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Mehmet Cengiz Tesisleri'nde teknik direktör Hikmet Karaman yönetimindeki antrenmanda, futbolcular iki grup halinde çalıştı. Süper Lig'de Medipol Başakşehir karşısında ilk 11'de mücadele eden oyuncular ayrı çalışırken, diğer futbolcular 21 yaş altı takımı ile taktik ağırlıklı maç yaptı. Karaman, idmanda Oğulcan Çağlayan, Saadane, Yakoubi ve Ahmet İlhan Özek ile bir süre özel olarak görüştü. Yaklaşık 1,5 saat süren çalışma, ilk 15 dakikanın ardından basına kapalı devam etti. Çaykur Rizespor, yarın yapacağı antrenmanla Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdürecek. [caption id="attachment_70177" align="alignnone" width="670"] Çaykur Rizespor, hafta sonu sahasında Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarını Mehmet Cengiz Tesisleri'nde teknik direktör Hikmet Karaman yönetiminde sürdürdü.
( Muhittin Sandıkçı - Anadolu Ajansı )[/caption]Orhan Ovacıklı'ya doğum günü kutlaması Çaykur Rizespor ile bugün sözleşme yenileyen Orhan Ovacıklı için 28. yaş günü nedeniyle kutlama yapıldı. İdman öncesi düzenlenen doğum günü kutlamasında teknik direktör Karaman, pastayı keserek Orhan'a ikram etti. Orhan'ı hem yeni yaşı hem de yeni sözleşmeden dolayı kutladyan Karaman, Ovacıklı'ya hediye verdi.[caption id="attachment_70178" align="alignnone" width="670"] Çaykur Rizespor, hafta sonu sahasında Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarını Mehmet Cengiz Tesisleri'nde teknik direktör Hikmet Karaman yönetiminde sürdürdü.
İdman öncesi 28 yaşına giren ve bugün takımı ile yeniden 5 yıllık sözleşme imzalayan Orhan Ovacıklı'ya doğum günü partisi düzenlendi. ( Muhittin Sandıkçı - Anadolu Ajansı )[/caption] [caption id="attachment_70179" align="alignnone" width="670"] Çaykur Rizespor, hafta sonu sahasında Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarını Mehmet Cengiz Tesisleri'nde teknik direktör Hikmet Karaman yönetiminde sürdürdü.
İdman öncesi 28 yaşına giren ve bugün takımı ile yeniden 5 yıllık sözleşme imzalayan Orhan Ovacıklı'ya doğum günü partisi düzenlendi.
Karaman (solda), Ovacıklı'ya hediye verdi. ( Muhittin Sandıkçı - Anadolu Ajansı )[/caption] [caption id="attachment_70180" align="alignnone" width="670"] Çaykur Rizespor, hafta sonu sahasında Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarını Mehmet Cengiz Tesisleri'nde teknik direktör Hikmet Karaman yönetiminde sürdürdü.
İdman öncesi 28 yaşına giren ve bugün takımı ile yeniden 5 yıllık sözleşme imzalayan Orhan Ovacıklı'ya (sağda) doğum günü partisi düzenlendi. Oboabona (sağ 2) takım arkadaşını kutladı. ( Muhittin Sandıkçı - Anadolu Ajansı )[/caption] [caption id="attachment_70181" align="alignnone" width="670"] Çaykur Rizespor, hafta sonu sahasında Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarını Mehmet Cengiz Tesisleri'nde teknik direktör Hikmet Karaman yönetiminde sürdürdü.
İdman öncesi 28 yaşına giren ve bugün takımı ile yeniden 5 yıllık sözleşme imzalayan Orhan Ovacıklı'ya (solda) doğum günü partisi düzenlendi. Kweuke (sağda) takım arkadaşını kutladı. ( Muhittin Sandıkçı - Anadolu Ajansı )[/caption] [caption id="attachment_70182" align="alignnone" width="670"] Çaykur Rizespor, hafta sonu sahasında Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarını Mehmet Cengiz Tesisleri'nde teknik direktör Hikmet Karaman yönetiminde sürdürdü. Karaman, Oğulcan Çağlayan ile idmanda bir süre konuştu. ( Muhittin Sandıkçı - Anadolu Ajansı )[/caption] [caption id="attachment_70183" align="alignnone" width="670"] Çaykur Rizespor, hafta sonu sahasında Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarını Mehmet Cengiz Tesisleri'nde teknik direktör Hikmet Karaman yönetiminde sürdürdü.
Kamerunlu forvet Kweuke'de çalışmada yer aldı. ( Muhittin Sandıkçı - Anadolu Ajansı )[/caption] [caption id="attachment_70184" align="alignnone" width="670"] Çaykur Rizespor, hafta sonu sahasında Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarını Mehmet Cengiz Tesisleri'nde teknik direktör Hikmet Karaman yönetiminde sürdürdü.
Sakatlığı bulunan Matic Fink (sağda) takımdan ayrı çalıştı. ( Muhittin Sandıkçı - Anadolu Ajansı )[/caption] [caption id="attachment_70185" align="alignnone" width="670"] Çaykur Rizespor, hafta sonu sahasında Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarını Mehmet Cengiz Tesisleri'nde teknik direktör Hikmet Karaman yönetiminde sürdürdü. Karaman, Ahmet İlhan Özek ile idmanda bir süre konuştu. ( Muhittin Sandıkçı - Anadolu Ajansı )[/caption] [caption id="attachment_70186" align="alignnone" width="670"] Çaykur Rizespor, hafta sonu sahasında Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarını Mehmet Cengiz Tesisleri'nde teknik direktör Hikmet Karaman yönetiminde sürdürdü. Karaman, Yakoubu (ortada) ile bir süre konuştu. ( Muhittin Sandıkçı - Anadolu Ajansı )[/caption] [caption id="attachment_70187" align="alignnone" width="670"] Çaykur Rizespor, hafta sonu sahasında Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarını Mehmet Cengiz Tesisleri'nde teknik direktör Hikmet Karaman yönetiminde sürdürdü.
( Muhittin Sandıkçı - Anadolu Ajansı )[/caption]
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!