Advert
Advert
Advert

Çaykur Rizespor U21 lideri deviremedi

U21 Ligi 8. Hafta karşılaşmasında Çaykur Rizespor U21 ekibi, sahasında konuk ettiği Gençlerbirliği U21 ekibine 1-0 mağlup oldu.

Çaykur Rizespor U21 lideri deviremedi
Çaykur Rizespor U21 lideri deviremedi admin

Haber: Turgay AYHAN

Mehmet Cengiz Tesisleri’nde oynanan ve ilk yarısı golsüz berabere tamamlanan maçta konuk ekip Gençlerbirliği’ne galibiyeti getiren golü 65’inci dakikada takımın profesyonel futbolcularından Mehmet Tuğrul Başkan kaydetti.

İlk yarısı her iki ekip adına dengeli ve başa baş geçen maçın ikinci yarısında baskısını arttıran konuk ekip Gençlerbirliği bu çabasın karşılığını tek golle aldı. Son çeyrekte kontralarla şans arayan Yeşil-Mavili gençler ise son paslarda organize olamayınca beraberlik şansını da yakalayamadı. Galatasaray’dan kiralanan ve yaşadığı sakatlığı üzerinden atmaya çalışan genç futbolcu Volkan Pala, önceki maçlarına göre daha çok mücadele etse de, kendisinden beklenilen performansı yine de sergileyemedi.

Geçen hafta Antalyaspor deplasmanından aldığı 2-0’lık mağlubiyetin ardından bu kez evinde 1-0 mağlup olarak son iki haftayı puansız kapatan Çaykur Rizespor U21 ekibi ligde 6 puanda kaldı. Lider Gençlerbirliği U21 ise bu sezon ilk kez tek gol atarak hanesine 3 puanı yazdırdı ve 21 puana ulaşarak liderliğini sürdürdü.

Çaykur Rizespor U21 ekibi, 30 Ekim Pazar günü saat 13.00’de oynayacağı 9. Hafta karşılaşmasında Trabzonspor U21 deplasmanına konuk olacak. Lider Gençlerbirliği U21 ise evinde Beşiktaş U21 ekibini eskişehir escort konuk edecek.

Çaykur Rizespor U21: 0 – Gençlerbirliği U21: 1

Stat: Mehmet Cengiz Tesisleri

Hakemler: Yasin Yılmaz **, Murat Şahin ***, Zafer Gayretli ***

Çaykur Rizespor U21: Mert Kuleli **, Muhammet Hakan Çelik **, Hüseyin Yıldız **, Alperen Kalyoncu **, Oğuzhan Malcı **, Berat Delihasan **, Sinan Yazıcı **, Ümitcan Kesici * (Dk 56 Murat Bayar *), Kazım Kopuz ** (Dk 77 Onur Civelek *), Muhammet Emin Balcılar **, Volkan Pala **

Yedekler: Muharrem Şimşek, Batuhan Saruhan, Yunus Emre Kansız, Tayyar Arslan, Yusuf Demirözü

Teknik Sorumlu: Mustafa Yılmaz

Gençlerbirliği U21: Doğukan Uğurdil ***, Mehmet Utku Işık ***, M.Selim Okur ***, Melikşah Aslan ***, Ömer Alper Tatlısu ***, Berat Ayberk Özdemir ***, Ali Eren Daşdemir *** (Dk 82 Enes Can Özdemir ?), İrfan Berkay İncekara ***, Mehmet Tuğrul Başkan ***, Barış Bozdilki *** (Dk 90 Cihan Karakuş ?), Sefer Kanıtemiz ** (Dk 63 Yağız Suat Bolat **)

Yedekler: D.Doğukan Aydaş, Ahmet Mert Bayındır

Teknik Sorumlu: Veyis Kanber

Gol: Dk 65 Mehmet Tuğrul (Gençlerbirliği)

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!