Advert
Advert
Advert

Çaykur Rizespor U21, Beşiktaş ile golsüz berabere kaldı

U21 Ligi 6. Hafta karşılaşmasında Çaykur Rizespor U21 ekibi, evinde konuk ettiği Beşiktaş U21 ekibi ile sahadan 0-0 beraberlikle ayrıldı.

Çaykur Rizespor U21, Beşiktaş ile golsüz berabere kaldı
Çaykur Rizespor U21, Beşiktaş ile golsüz berabere kaldı admin

Haber: Turgay AYHAN

Mehmet Cengiz Tesislerinde oynanan U21 Ligi 6. Hafta karşılaşmasında Çaykur Rizespor U21, çekişmeli geçen maçta rakibi Beşiktaş U21 ile golsüz berabere kaldı.

Yeşil-Mavili ekibin kadrosunda, Almanya’dan 4 yıllık sözleşme ile takıma bağlanan 19 yaşındaki Gurbetçi Furkan Şimşek ile sezon sonuna kadar Galatasaray’dan kiralık olarak alınan Volkan Pala yer aldı.

Ligin ikinci haftasında Akhisar Belediyespor U21 ekibi ile oynanacak maçın kadrosunda da yer alan ancak maça 20 dakika kala ısınırken sakatlanarak kadrodan çıkartılan Volkan Pala, sakatlığının ardından yeniden U21 ekibiyle sahaya çıktı. Genç futbolcu takıma katkı sağlayamazken, Gurbetçi Furkan Şimşek ise mücadeleci bir görüntü sergiledi.

Her iki yarıda da golsüz eşitliğin bozulmadığı maçta genç futbolcular seyir zevki yüksek bir mücadele ortaya koydular. Baskılı taraf olan Yeşil-Mavili Gençler, iki net pozisyonda golle buluşamazken, özellikle son çeyrekte her iki ekip de karşılıklı kontralarla gol şansı aradı. 5 dakika uzatmaların gösterildiği maçın 90+3’üncü dakikasında Oğuzhan Malcı ikinci sarıdan gördüğü kırmızı kartla oyun dışında kaldı ve son iki dakika takımını 10 kişi bıraktı. Karşılaşma sonunda ekipler birer puanı hanesine yazdırdı.

Sezonun ilk maçında evinde Konyaspor ile 1-1, geçen hafta Kayserispor deplasmanında 2-2’lik skorların ardından ligde üçüncü beraberliğini alan Çaykur Rizespor U21 ekibi, ikinci haftada Kardemir Karabükspor’u deplasmanda 2-0 mağlup ederek ilk ve şimdilik tek galibiyetini elde etmişti. 6 puana ulaşan Yeşil-Mavili gençlerin Akhisar Belediyespor karşısında 2-0 ve Galatasaray karşısında ise 3-1’lik mağlubiyetleri bulunuyor.

Çaykur Rizespor U21 ekibi, lige verilecek olan 15 günlük aranın ardından 17 Ekim Pazartesi günü saat 15.30’da deplasmanda 7. Hafta mücadelesi için Antalyaspor U21 ekibine konuk olacak.

Çaykur Rizespor U21: 0 – Beşiktaş U21: 0

Stat: Mehmet Cengiz Tesisler

Hakemler: Sercan Çakır **, Helim Aksoy ***, Yıldırım İnan Akdeniz ***

Çaykur Rizespor U21: Mert Kuleli **, Tayyar Arslan ***, Ufuk Buncukçu ***, Alperen Kalyoncu ***, Oğuzhan Malcı ***, Berat Delihasan ***, Kazım Kopuz *** (Dk 90 Bora Berkay Şahinoğlulları ?), Furkan Şimşek ***, Sinan Yazıcı *** (Dk 87 Enes Yapıcı ?), Muhammet Emin Balcılar ***, Volkan Pala ** (Dk 70 Murat Bayar **)

Yedekler: Muharrem Şimşek, Murat Hakan Çelik, Hüseyin Yıldız, Yusuf Demirözü

Teknik Sorumlu: Mustafa Yılmaz

Beşiktaş U21: Utku Yuvakuran **, Beytullah Ayduvan ***, İbrahim Anıl Tekeli ***, Abdullah Çelik ***, Muhammed Can ***, Oğuzhan Aydoğan ***, Maharafa Tandina ** (Dk 70 Muhammed Enes Durmuş **), Koray Kızıltaş *** (Dk 85 Muhammed Öztürk ?), Hamza Küçükköylü ***, Osman Cihan Kayagil ** (Dk 50 Eslem Öztürk **), Sedat Şahintürk ***

Yedekler: Nevzat Doğukan Yamanarslan, Yusuf Can Abay, Fatih Aksoy, Şamil Başaran

Teknik Sorumlu: Yasin Sülün

Sarı Kartlar: Murat (Ç.Rizespor)

Kırmızı Kart: Dk 90+3 Oğuzhan (Ç.Rizespor)

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!