Advert
Advert
Advert

Çaykur Rizespor ile Beşiktaş'ın 33. randevusu

Spor Toto Süper Lig'in 6. Hafta karşılaşmasında evinde Beşiktaş'ı konuk edecek olan Çaykur Rizespor, rakibi ile 33. randevusunu çıkıyor.

Çaykur Rizespor ile Beşiktaş'ın 33. randevusu
Çaykur Rizespor ile Beşiktaş'ın 33. randevusu admin

İki ekip arasında geride kalan 32 lig maçından 19'unu Beşiktaş, 7'sini Çaykur Rizespor kazandı, 6 karşılaşma ise berabere sonuçlandı. Bu karşılaşmalarda Çaykur Rizespor, Siyah-Beyazlı kaleye 32 gol gönderirken, Beşiktaş ise Yeşil-Mavili kaleye 54 gol gönderdi.

Rize'deki maçlar

Çaykur Rizespor ile Beşiktaş arasında Rize'de yapılan lig maçlarında galibiyet sayısında siyah-beyazlıların iki farkla üstünlüğü bulunuyor.

Beşiktaş, deplasmanda 8 kez kazanırken, ev sahibi Çaykur Rizespor 5 kez galip geldi. Rize'deki 2 maçta ise eşitlik bozulmadı, siyah-beyazlılar 20, yeşil-mavililer ise 18 gol attı.

Siyah-beyazlılar, Karadeniz temsilcisini 6'sı Süper Lig, 2'si Türkiye Kupası olmak üzere son 8 resmi maçta sadece 3 kez yenebildi.

Beşiktaş'a tarihi yenilgiyi tattırdı

Çaykur Rizespor, 2000-2001 sezonunda Rize'de yapılan lig maçında, siyah-beyazlı ekibe tarihi bir hezimet yaşattı.

Sezonun 20. haftasında, 11 Şubat 2001'de yapılan karşılaşmada Çaykur Rizespor, güçlü rakibini 5-1 yendi. Bu sonuç Beşiktaş'ın, 59. yılını yaşayan lig tarihinde, 5-0'lık Bursaspor yenilgisinin ardından en kötü ikinci mağlubiyeti olarak kayıtlara geçti.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!