Advert
Advert
Advert

Ardeşen GSK'dan "Süper Kupa" ziyaretleri

Süper Kupayı müzesine götüren Ardeşen GSK ekibi, Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Belediye Başkanı Reşat Kasap, RTEÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman ve Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Mustafa Çelik'i ziyaret etti.

Ardeşen GSK'dan
Ardeşen GSK'dan admin

İstanbul Üsküdar'daki Çamlıca Spor Salonunda 4 Eylül Pazar günü oynanan Hentbol Bayanlar Süper Kupa maçında rakibi Yeni Mahalle Belediyespor'u 33-32 mağlup ederek kupanın sahibi olan Ardeşen GSK yönetici ve sporcuları, Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik'i ziyaret etti.

Türkiye Bayanlar Hentbol Ligi'nde Rize'yi başarıyla temsil eden ve başarılarını almış oldukları Süper Kupa ile taçlandıran sporcuları tebrik eden Vali Bektaş, “Bu başarının altında ekip çalışması var. Bu anlamda başta sporcu kızlarımıza, teknik ekibimize, kulüp yöneticilerimize ve fair-play ruhuyla takımını yürekten destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum ve başarıların devamının geleceğine inanıyorum” dedi.

Ziyaretlerin ikinci durağında, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, sporcu ve yöneticileri teker teker tebrik ederek, “Bu sinerji bu başarı hep birlikte şirin ilçemiz Ardeşen ve Rize’nin başarısıdır gönülden tebrik ediyor başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

Ziyaretin son durağı olan Gençlik Spor İl Müdürlüğü'nde ise sporcuları tek tek tebrik eden İl Müdürü Mustafa Çelik, "Ardeşen'imizin Süper kızlarının, Şampiyonluk kupasının ardından Süper kupayı da kazanmalarından dolayı çok mutluyuz. Bu kupayı Rize'mize getiren Ardeşen GSK takımızın bu başarısında emeği olan herkesi tebrik ediyorum." dedi.

Rektör Karaman ise, Ardeşen GSK’nın Ardeşen’in ve Rize’nin önemli bir değeri olduğunu, şehrin tanıtımında önemli olduğunu, hem ligde, hem de Süper Kupa maçında gösterdikleri başarı dolayısıyla çok memnun olduğunu, bu başarıda malzemecisinden kulüp başkanına kadar emeği olan kulübün tüm elemanlarını tebrik ettiğini, üniversite olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Ardeşen GSK’ya destek vermeye devam edeceklerini ifade etti.

Ziyarette Ardeşen GSK sporcularının yanı sıra Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü Onursal Başkanı Dursun Yaşaroğlu, Ardeşen GSK As Başkanı Ali Biberoğlu, Teknik Direktör Ali İhsan Tekin ve Halkla İlişkiler Müdürü Mustafa Özyanık da yer aldı.

Vali Bektaş, Başkan Kasap ve Spor İl Müdürü Çelik, Rize’yi hem Türkiye’de hem de Avrupa’da başarıyla temsil ederek Rize'yi gururlandıran Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübüne imkanlar ölçüsünde destekçi olacaklarını ifade ettiler.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!