Advert
Advert
Advert

Çaykur Rizesporlu Taha Gür Düzyurtspor'da

Çaykur Rizespor alt yapısından yetişen profesyonel futbolcu Taha Gür, 3. Lig ekiplerinden Düzyurtspor ile anlaştı.

Çaykur Rizesporlu Taha Gür Düzyurtspor'da
Çaykur Rizesporlu Taha Gür Düzyurtspor'da admin
Haber: Turgay AYHAN

Çaykur Rizespor alt yapısında yetişen ve iki sezon önce 5 yıllık profesyonel sözleşmeye imza atan 20 yaşındaki kanat oyuncusu Taha Gür, Spor Toto 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Trabzon Düzyurtspor ile 2 yıllık kiralık olarak anlaştı.

Aslen Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinden olan ve 2 Aralık 1996 yılında İzmit’te dünyaya gelen Taha Gür, 2005 yılında Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneğispor ile futbol hayatına başladı. 2 yıl sonra Kocaeli Demirspor’a transfer olan Taha, 4 sezon burada top koşturarak toplam 55 gole imza atarken, polis olan babasının Rize’ye tayininin çıkmasıyla 2012 yılında Çaykur Rizespor forması altında mücadele etmeye başladı.

Yeşil-Mavili forma altında mücadele ettiği ikinci sezonunda 5 yıllık profesyonel sözleşmeye imza atan sağ ve sol kanat oyuncusu Taha Gür, 31 Mayıs 2015 yılına kadar kendisini geçici olarak Düzyurtsporlu yapan sözleşmeye imza attı. Yeşil-Mavili forma altında U19 Liginde 15, U17 Liginde 23 ve U21 Liginde 57 olmak üzere 95 resmi müsabakaya çıkan Taha Gür'ün takımı adına 7 golde de imzası bulunuyor.

Spor Toto 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Düzyurtspor, bu sezon ligin ilk maçında deplasmanda Sultanbeyli Belediyespor ile 1-1 berabere kalırken, yetenekli futbolcu Taha Gür de yeni takımıyla ilk maçına çıkmış oldu. Düzyurtspor, ligin ikinci maçında 10 Eylül Cumartesi günü saat 15.30'da evinde Hatay ekibi Payasspor'u konuk edecek.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!