Advert
Advert
Advert

Hayrettin'in Formulaz'da Tahta Arabayla sınavı

Red Bull Formulaz'da bu yıl mizah dünyasının başarılı ismi Hayrettin de vardı. Kendi tahta arabasını tasarlayan Hayrettin, yerel yarışmacılarla birlikte rampadan aşağıya aracını kaptırdı. Kenan Sofuoğlu'nun da yarıştığı müsabakalarda, Sofuoğlu elde ettiği şampiyonluğu yarışmanın ikincisi Serhat Kurkut'a devretti.

Hayrettin'in Formulaz'da Tahta Arabayla sınavı
Hayrettin'in Formulaz'da Tahta Arabayla sınavı admin

Anadolu'nun en yaratıcı yarışması Red Bull Formulaz, bu yıl sekinci kez gerçekleşti. Kıran kırana bir mücadeleye ve eğlenceli anlara ev sahipliği yapan yarışların bu yılki konukları arasında mizah dünyasının ünlü isimlerinden Hayrettin de yer aldı. Tahta arabasını kendi tasarlayan Hayrettin, etkinlik boyunca renkli dakikalar yaşattı. Rize'nin Ardeşen ilçesine bağlı Tunca Beldesi'nde gerçekleşen yarışta, Red Bull sporcusu Kenan Sofuoğlu birinciliği elde etmesine rağmen unvanını yarış ikincisi Serhat Kurkut'a devretti.

Kendine özgü kuralları, eğlenceli parkuru ve festival havasındaki atmosferiyle Red Bull Formulaz, Karadeniz'in en iyi tahta araba yarışmacılarını bir araya getirdi. Ünlü komedyen Hayrettin'in de renk kattığı yarışlarda katılımcılar, birbirinden ilginç tasarımlara sahip tahta arabalarla yokuş aşağı olan 1.6 kilometrelik parkurda 60-70 kilometre hıza ulaştılar.

Hayrettin'in yanı sıra etkinliğin bu yılki özel konukları arasında dört kez Dünya Supersport Şampiyonu motorsikletçi Kenan Sofuoğlu, Avrupa Superstock Şampiyonu Toprak Razgatlıoğlu yer aldı.

Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu ikinci kez katıldığı yarış için, "Tunca'daki yarışlar, festival havasında geçiyor. Karadeniz insanı gerçekten büyük ilgi gösteriyor. Ben de buraya renk katmak için geliyorum. Fakat her yarış içinde kazanma hırsı ve tutkusu var. Kazandığım için olukça mutluyum ama bu yarışa çok emek vererek hazırlanan arkadaşlarım var. Bu yüzden birinciliği benden sonra gelen Serhat Kurku arkadaşıma veriyorum. Red Bull Formulaz bence Türkiye'de eşi benzeri olmayan yarış organizasyonlarından biri" dedi.

Etkinlik sonrası düşüncelerini dile getiren Hayrettin, "Her canlı bir gün Red Bull Formulaz'ı tadacak. Rize Ardeşen'de çok eğlendim. Horon teptim, yarıştım hatta Kenan Sofuoğlu ile yarıştım. Yarışı internetteki videolarından izliyordum. Bizzat katıldığım için çok mutluyum, arada çok fark var. Rize halkına çok teşekkür ediyorum" dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!