Advert
Advert
Advert

U21, Karabük'ten 3 puanla döndü

U21 Ligi 2. hafta karşılaşması için Kardemir Karabükspor deplasmanına konuk olan Çaykur Rizespor U21 ekibi, sahadan 2-0 galip ayrıldı.

U21, Karabük'ten 3 puanla döndü
U21, Karabük'ten 3 puanla döndü admin

Ligin ilk haftasında evinde konuk ettiği Atiker Konyaspor U21 ekibi ile 1-1 berabere kalarak hanesine 1 puanı yazdıran Çaykur Rizespor U21 ekibi, Kardemir Karabükspor U21 deplasmanında elde ettiği 2-0'lık galibiyetle ilk 3 puanını hanesine yazdırdı.

Kalede Muharrem Şimşek olmak üzere, Muhammet Hakan Çelik, Ufuk Bucukçu, Alperen Kalyoncu, Oğuzhan Malcı, Berat Delihasan, Kazım Kopuz, Murat Bayar, Bora Berkay Şahinoğulları, Muhammed Emin Balcılar ve Sinan Yazıcı 11'i ile sahaya çıkan Yeşil-Mavili U21 ekibinin yedek kadrosunda ise Kaleci Sabit Kalyoncu, Tayyar Arslan, Ümitcan Kesici, Muhammet Çelik, Enes Yapıcı, Hüseyin Yıldız ve Berat Vardal yer aldı.

İlk yarısı golsüz berabere tamamlanan maçın ikinci yarısındaki ilk gol 52'nci dakikada geldi. Sinan Yazıcı'nın sağdan kestiği ortayı kaleye şut çeken Kazım Kopuz takımını 1-0 öne geçirdi. 74'üncü dakikada Muhammed Emin Balcılar, kazanılan penaltı şansını gole çeviremezken 79'uncu dakikada yine Kazım Kopuz, bu kez Hakan Çelik'in pasında kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu filelere göndererek kendisinin ve maçın skorunu belirleyen ikinci golü kaydetti. Maçta Sinan Yazıcı 88'inci dakikada yerini Berat Vardal'a, Murat Bayar 63'üncü dakikada yerini Hüseyin Yıldız'a ve Bora Berkay Şahinoğlulları 65'inci dakikada yerini Enes Yapıcı'ya devretti.

Mustafa Yılmaz sorumluluğundaki Çaykur Rizespor U21 ekibi, bu sonuçla 4 puan ulaşarak ligde 4'üncü sırada haftayı kapattı. Kardemir Karabükspor U21 ekibi ise sıfır puanda kaldı. Yeşil-Mavili U21 ekibi, lige verilecek olan Milli maç arasında sonra 11 Eylül Pazar günü evinde 2 puanlı Akhisar Belediyespor U21 ekibini konuk edecek.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!