Advert
Advert
Advert

Çaykur Rizespor U21, 1 puanla başladı

2016-2017 Futbol Sezonu U21 Ligi 1. Hafta karşılaşmasında Çaykur Rizespor U21 ekibi, sahasında konuk ettiği Atiker Konyaspor U21 ekibi ile 1-1 berabere kalarak lige 1 puanla başladı.

Çaykur Rizespor U21, 1 puanla başladı
Çaykur Rizespor U21, 1 puanla başladı admin

Haber: Turgay AYHAN

Mehmet Cengiz Sosyal Tesislerinde oynanan maçta Yeşil-Mavili U21 ekibi, ağabeyleri gibi 1-0 geriye düştüğü maçta son dakikalarda bulduğu golle 1-1’lik eşitliği yakalayarak lige 1 puanla başladı.

Çaykur Rizespor U21 ekibinin kadrosunda geçtiğimiz günlerde 4 yıllık sözleşme imzalanan Nijerya Ümit Milli Takım oyuncusu İyayi Believe Atiemwen ile Galatasaray’dan sezon sonuna kadar kiralanan Volkan Pala da yer aldı.

Çaykur Rizespor Yönetim Kurulu Üyesi Halim Mete, Ardeşen’in Tunca Beldesinde bu yıl 8.’si düzenlenen Red Bull Formulaz Yarışları için Rize’ye gelen Dünya Şampiyonu Motosikletçi Kenan Sofuoğlu ve Konyasporlu yöneticiler de karşılaşmanın ilk yarısını izleyenler arasında yer aldı.

İlk yarısı golsüz berabere tamamlanan maçın ikinci yarısında konuk Konyaspor U21 ekibi 62’nci dakikada Fatih Emircan’ın golü ile 1-0 öne geçti. Bozuk zeminin futbolcuları olumsuz etkilediği maçta 86’ncı dakikada takımın profesyonel altyapı futbolcusu Muhammed Emin Balcılar, kornerden vurduğu topu filelerle buluşturarak takımı adına beraberliği sağladı ve takımına 1 puan kazandıran isim oldu.

Nijeryalı futbolcu İyayi Believe Atiemwen’in özellikle ikinci yarıda takıma katkı sağlamak adına mücadele sergilediği gözlenirken, Galatasaray’dan kiralanan Volkan Pala’nın ise isteksiz oynadığı dikkatlerden kaçmadı. Sahada çok koşmayan bir görüntü sergileyen Volkan etkisiz performansı ile takıma katkı sağlamaktan uzak bir görüntü çizdi. Bu futbolcu 70’inci dakikada yerini Yasin Yavuz’a bıraktı. Nijeryalı futbolcu ise 85 dakika sahada mücadele ederek yerini Bora Berkay Şahinoğlulları’na bıraktı.

Rakibiyle birlikte hanesine 1 puanı yazdıran Çaykur Rizespor U21 ekibi, 28 Ağustos Pazar günü saat 17.00’de oynayacağı 2. Hafta karşılaşmasında deplasmanda Kardemir Karabükspor U21 ekibi ile karşı karşıya gelecek.

Çaykur Rizespor U21: 1 – Atiker Konyaspor U21: 1

Stat: Mehmet Cengiz Tesisleri

Hakemler: Ömür Bozkurt ***, T.İlker Gümrükçüoğlu ***, Hasan Erdoğan ***

Çaykur Rizespor U21: Muharrem Şimşek **, M.Hakan Çelik **, Ufuk Buncukçu **, Alperen Kalyoncu **, Oğuzhan Malcı **, Berat Delihasan **, Murat Bayar ** (Dk 70 Kazım Kopuz **), Sinan Yazıcı **, Volkan Pala * (Dk 70 Yasin Yavuz *), Muhammet Emin Balcılar ***, Iyavi Believe ** (Dk 85 Bora Berkay Şahinoğulları ?)

Yedekler: Sabit Kalyoncu, Enes Yapıcı, Tayyar Arslan, Hüseyin Yıldız

Teknik Sorumlu: Mustafa Yılmaz

Atiker Konyaspor U21: Ataberk Gürgen **, Tarık Taşdemir **, Fatih Emircan ***, Eren Özaydemir **, İlyas Ural ** (Dk 88 Efe Özdemir ?), Mehmet Buruk **, Onur Öztürk ** (Dk 80 H.İbrahim Yürekli ?), Murat Ulusoy **, İlyas Yılmaz **, H.S.Buğrahan Küçükoğlu ** (Dk 90 Burak Varmagil ?), Görkem Dalmaz **

Yedekler: K.Kaan Yalçın, M.Ali Tüfekçi, Osman Kozan, H.Hüseyin Şekerci

Teknik Sorumlu: Derviş Deniz

Sarı Kart: Ufuk Buncukçu (Ç.Rizespor)

Goller: Dk 86 M.Emin Balcılar (Ç.Rizespor), Dk 62 Fatih Emircan (A.Konyaspor)

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!