Advert
Advert
Advert

Çaykur Rizespor, Milli İrade Nöbetine katıldı

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman ve futbolcular, 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanında düzenlenen Milli İrade Nöbetine katıldılar.

Çaykur Rizespor, Milli İrade Nöbetine katıldı
Çaykur Rizespor, Milli İrade Nöbetine katıldı admin

15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı'nda devam eden demokrasi nöbetinde vatandaşlar, İstanbul-Yenikapı'da düzenlenen "Demokrasi ve Şehitler Mitingi"ni dev ekranlardan izledi. Meydanda, ellerinde Türk bayrakları ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın posterlerini taşıyan vatandaşlar, darbe girişimini protesto eden sloganlar attı.

Burada bir konuşma yapan teknik direktör Karaman, 15 Temmuz gecesini Boğaziçi Köprüsü üzerinde yaşayan birisi olduğunu belirterek, "Tankların önünde mermilerin arasından geçen birisi olarak, bu ülkeyi kimse bölemez, bunu biliyorum. Bu halk inanılmaz bir halk. Türkiye'nin bütünü olarak biz de Çaykur Rizespor camiası olarak demokrasi meydanlarında yerimiz aldık. Türkiye'nin özgürlüğüne sahip çıkmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Takım kaptanı Orhan Ovacıklı, yurt dışında kamp yapmaları nedeniyle akılları Türkiye'de olmasına rağmen alanlarda olamadıklarını ifade ederek, "Kalbimiz her zaman Türkiye'deydi. Türkiye'nin ne kadar bir ve bütün olduğunu tüm dünyaya gösterdik. İnşallah devletimiz, milletimiz bölünmeden sonsuza kadar bu birlikteliğimiz devam edecektir." şeklinde konuştu.

Çaykur Rizespor Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Ofluoğlu ise camia olarak her zaman net duruş ortaya koyduklarını ve demokrasiye sahip çıktıklarını söyledi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!