Advert
Advert
Advert

Pazarspor'dan "Demokrasi Kupası"

Spor Toto 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Pazarspor, 06 Ağustos 2016 Cumartesi 16.00'da Artvin Hopaspor ile "Demokrasi Kupası" kapsamında maç oynayacak.

Pazarspor'dan
Pazarspor'dan admin

Konuyla ilgili her iki takımın yöneticilerinin katıldığı bir ortak basın toplantısı düzenlendi.

Toplantıya Pazarspor Başkan Yardımcısı Nurettin Altaylar, Basın Sözcüsü Musa Tafralı, Hopaspor Basın sözcüsü Tahsin Şeheri, Kulüp yöneticisi Mutlu Seber katıldılar.

Deniz Konakta yapılan toplantıda Pazarspor Başkan Yardımcısı Nurettin Altaylar, ”Ülkemiz son dönemlerde çok zor süreçlerden geçmekte. 15 Temmuz akşamı şer güçleri tarafından yapılmaya çalışılan kalkışma modern bir demokrasiyle yönetilen Türkiye Cumhuriyeti’nde asla kabul edilemez. Türkiye Cumhuriyeti’nde halkımızın iradesi üstünde bir güç olamayacağına inanıyor bu günlerin demokrasiye daha çok sahip çıkma günleri olduğunu bir kez daha tüm benliğimiz ile haykırmaya devam ediyoruz." dedi.

Zor bir süreçten geçildiğini belirten Altaylar, "Ama bu millet hiçbir ayrım yapmadan olağanüstü bir refleksle bundan sonra çoluk çocuğumuzun arkadan gelen neslin çok daha sağlıklı yaşayacağı ülkeyi inşa etmek için devasa bir imza attılar. Her birine şükranlarımızı sunuyoruz. Bu uğurda mücadele veren tüm kurumlarımıza görevlerinde muvaffakiyetler diliyoruz. Bu doğrultuda 15 Temmuz demokrasi kupası adı altında bölgesel takımlarımızın katılacağı bir kupa faaliyeti düzenlemekteyiz. Bir taraftan ülkemizde yaşanan olaylara duyarlılığımızı kamuoyu paylaşmak diğer taraftan da futbol müsabakaları ile bölge takımlarının da kaynaşmasını sağlamaktır." dedi.

Demokrasi Kupası ile ilgili bilgi veren Altaylar; "İlk olarak amacımız Pazarspor, Hopaspor ve Çayelispor takımlarının katılacağı 3'lü bir turnuva düzenlemekti. Çayelispor’un hazırlıklarını tamamlayamamasından dolayı 2 takım olarak başlıyoruz. Önümüzdeki yıllarda daha fazla katılım ile devam edeceğiz. Karşılaşmamız 06 Ağustos Cumartesi günü saat 16.00’da Pazar Şehir stadında oynanacaktır. Tüm yöre halkımızı da bekliyoruz. Bu tür faaliyetlerimiz ve müsabakalar geleneksel hale getirilip devam edecektir.” dedi.

Artvin Hopaspor Basın sözcüsü Tahsin Şeheri ise, ”Takımımızın hazırlık sürecinde Pazarspor'dan gelen bu teklifi biz de memnuniyet ile karşıladık. Ülkemizin geçtiği durum ortada bu bağlam dada Pazarsporun bu düşüncesini hepimiz takdirle karşıladık ve teşekkür ediyoruz. Hopaspor olarak da ülkenin milli birlik ve bütünlüğüne yakışır bir şekilde dostça, kardeşçe bir maç yapacağız. İnşallah iyi olan, hak eden kazanır” dedi.

12 günlük Nevşehir kampını tamamlayıp Pazar’a dönen ve sahasında idmanlara başlayan Pazarspor yönetimi ve futbolcuları, önceki akşam da Pazar meydanında düzenlenen Demokrasi nöbetine katılmıştı.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!