Advert
Advert
Advert

6. hazırlık maçında 6 gol yedi

Avusturya’nın Seefeld Kasabasında 2. etap kampını sürdüren Çaykur Rizespor, oynadığı 6'ncı hazırlık maçında bu kez 6 gol yiyerek sahadan mağlup ayrıldı.

6. hazırlık maçında 6 gol yedi
6. hazırlık maçında 6 gol yedi admin

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’da sürdüren Çaykur Rizespor, 6. hazırlık maçını Suudi Arabistan'ın Pro Lig takımlarından Al-Hilal ile oynadı.

İlk yarısı rakip Al-Hilal’in 3-1 üstünlüğü ile sonuçlanan karşılaşmaya Yeşil-Mavili ekip, Gökhan, Godfrey,  Özgür, Orhan, Ümit, Saadane, Volkan, Robin, Oğulcan, Ahmet İlhan, Patryk, on biriyle başladı.

Al-Hilal ile oynanan maçta, 5-21 Ağustos, tarihleri arasında Brezilya’nın Rio şehrinde düzenlenecek 2016 yaz Olimpiyatlar için ülkeleri Irak, Milli Takımına giden Dhurgham İsmail, Ali Faez, Ali Hisny ve program dahilinde çalışmalara devam eden Kweuke, dışında tüm oyuncular forma giydi.

Al Hilal ekibinin 6-2 kazandığı maçta Yeşil-Mavililerin iki golünü de Patryk Tuszynski kaydetti.

Kamptaki hazırlık maçlarında altıda sıfır çeken Çaykur Rizespor, ilk hazırlık maçında Almanya’nın Bundesliga 2 ekiplerinden Arminia Bielefeld’e 2-0, ikinci hazırlık maçında Katar 1. Lig ekiplerinden Lekhwiya’ya da 2-1, üçüncü hazırlık maçında İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Genova’ya 1-0 ve dördüncü hazırlık maçında lmanya Bundesliga 2 takımlarından Greuther Fürth’e 1-0 ve beşinci hazırlık maçında Almanya Bundesliga takımlarından SC Freiburg'a 2-1 mağlup olmuştu.

Çaykur Rizespor, kampın son hazırlık maçını 3 Ağustos Çarşamba günü Türkiye saati ile 19:30’da İngiltere Premier Lig takımlarından Hull City ile Kufstein Stadyumunda oynayacak.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!