Advert
Advert
Advert

Pazarspor kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor

Spor Toto 3. Lig 2. Grup temsilcisi Pazarspor, forvet hattını İlhan Faruk Güler, defansı Batuhan Yayıkçı ve orta sahayı Oğuzhan Demirel ile güçlendirdi.

Pazarspor kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor
Pazarspor kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor admin

Nevşehir Avanos'da kamp çalışmaları devam ederken yeni sezon kadrosunu oluşturmak için transfer çalışmalarını da sürdüren Pazarspor, Tire 1922spor'dan forvet İlhan Faruk Güler ile 1 yıl, Tarsus İdmanurdu'ndan Stoper Batuhan Yayıkçı ile 1 yıl ve Gölcükspor'dan orta saha oyuncusu Oğuzhan Demirer ile iki yıllık sözleşme imzaladı.

1989 doğumlu tecrübeli golcü İlhan Faruk Güler, Bursa Nilüfer, Düzce, Orhangazi, Dardanelspor A.Ş Bayrampaşa, ve Tire 1922 takımlarının formasını giymişti. 2. Ligde 39 ve 3. Ligde 141 maça çıkmış futbolcu 41 gole imza attı.

Teknik Direktör Hakan Tecimer’in milli takımlardan da takip ettiği 1994 doğumlu orta saha oyuncusu Oğuzhan Demirer ise Gölcükspor forması ile 3. Ligde 88 maçta forma giyinip 6 gole de adını yazdırmıştı.

Fenerbahçe alt yapısında yetişen 1996 doğumlu başarılı Batuhan Yayıkçı Fatih Karagümrük'de profesyonel hayata geçiş yaparken son olarak Tarsus İdmanyurdu takımında forma giymişti. Batuhan'ın 2. Ligde 12, Ziraat Türkiye Kupasında ise 1 maçı bulunuyor.

Her üç futolcuyla sözleşme imzalayan Futbol Şubesi As Başkanı İbrahim Karabekir; "İç transferimizi sorunsuz tamamlamamızın ardından dış transferde yoğun çalışmalarımız ile kadromuzu şekillendiriyoruz. Amacımız bizi hedeflerimize ulaştıracak güçlü bir kadro kurmak teknik ekibimiz ile koordineli bir şekilde ihtiyacımız olan mevkilere transferlerimizi yapmaktayız. Artık kadromuz şekillenmeye başladı. Son transferlerimizde takıma direk katkı sağlayacak nokta transferler olacaktır” dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!