Advert
Advert
Advert

Hazırlık maçları moral vermiyor

Avusturya’nın Seefeld Kasabasında 2. etap kampını sürdüren Çaykur Rizespor, oynadığı 5'inci hazırlık maçında da sahadan mağlup ayrıldı.

Hazırlık maçları moral vermiyor
Hazırlık maçları moral vermiyor admin

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’da sürdüren Çaykur Rizespor, kampın 5'inci hazırlık maçını Almanya Bundesliga takımlarından SC Freiburg ile oynadı.

Schruns Stadyumunda oynanan ve ilk yarısı rakip Freiburg’ın 1-0 üstünlüğü ile sonuçlanan maça Yeşil-Mavili ekip kalede Gökhan, Godfrey, Ismael, Orhan, Ümit, Saadane, Recep, Oğuzhan, Oğulcan, Ahmet İlhan, Patryk, on biriyle başladı.

Fink ve Kweuke dışında tüm oyunculara şans veren Teknik Direktör Hikmet Karaman yönetimindeki Yeşil-Mavili Çaykur Rizespor, maçın 21'inci dakikasında 1-0 geriye düştüğü karşılaşmada 81'inci dakikada Ramin’in frikik gölüyle eşitliği sağladı. Maçın uzatma bölümleri oynanırken 90+7'nci dakikada Freiburg ikinci golüne engel olamayan Çaykur Rizespor, sahadan 2-1 yenik ayrıldı.

Kamptaki hazırlık maçlarında beşte sıfır çeken Çaykur Rizespor, ilk hazırlık maçında Almanya’nın Bundesliga 2 ekiplerinden Arminia Bielefeld’e 2-0, ikinci hazırlık maçında Katar 1. Lig ekiplerinden Lekhwiya’ya da 2-1, üçüncü hazırlık maçında İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Genova’ya 1-0 ve dördüncü hazırlık maçında ise Almanya Bundesliga 2 takımlarından Greuther Fürth'e 1-0 mağlup olmuştu.

Avusturya kampındaki son iki hazırlık maçına çıkacak olan Çaykur Rizespor, 30 Temmuz Cumartesi günü saat 18.00'de oynayacağı 6'ncı hazırlık maçında Suudi Arabistan'ın Pro Lig ekiplerinden AL Hilal ile karşı karşıya gelecek.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!